Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti mit éreztek első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit éreztek első behatolásnál?

Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok mindent. Egyrészt kíváncsiságot meg izgalmat is, meg vágyat is.

Másrészt olyan szinten izzadtam , hogy egy maratoni futás ahhoz képest semmi, tiszta víz voltam...pedig még a barátom be sem hatolt félig sem. Lassan csinálta meg minden, puszilgatott közben hogy megnyugodjak (én szűz voltam, ő nem) én közben persze izzadtam, fájt nagyon, és ahogy próbált egyre beljebb hatolni egyre jobban fájt, és akkor már csak arra tudtam gondolni hogy gyerünk már, essünk túl rajta, ekkor lökött is nagyot rajtam, fel is sikítottam mire megijdet és kiszállt. Utána még fájr egy napig odalent nagyon.

2015. dec. 13. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon féltem, hogy fájni fog... Remegtem és szinte ugyanaz volt mint az előző válaszolóval csak ő miután felsikítottam nem csinált semmit aztán elkezdett bennem mozogni ami az elején még fájt de aztán jobb lett
2015. dec. 13. 19:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És ezt a fájdalmat kb.mihez lehetne hasonlítani? Nem értetlenkedni akarok, csak kicsit parázok az elsőtől...
2015. dec. 13. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félni!

Lazulj el ne izgulj.. ha ügyes a párod jól felizgat, jó nedves leszel ügyesen megujjaz aztán könnyen becsusszan. Első alkalom lehet nem lesz olyan jó de a többi..

Én legalábbis így voltam vele, első rossz volt bár belé szerelmes se voltam fel se izgultam kb de akivel jelenleg együtt vagyok... hihetetlen volt az "első" is.. pedig ő szűz volt, meg kb. én is mert csak az az egy aktusom volt előtte amit említettem

az elsőnél azt mondtam hogy mi jó ebbe stb.. aztán most meg szexmániás vagyok, nagyon nem mindegy kivel csinálod:)

2015. dec. 13. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:
tapasztalt pasival nem lesz gond ha tudja, hogy szűz vagy.
2015. dec. 13. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát még nem tudja, 24 vagyok, kicsit tartok attól is pluszban, hogy emiatt mit fog gondolni
2015. dec. 13. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
nem kell aggódni,ez mindenkinél más,nálam például semmi fájdalom nem volt,tényleg,egyáltalán,szerencsés voltam... :)
2015. dec. 13. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes vagy a oartneredbe, megbizol benne, kepes felizgatni neked pedig kicsit ellazulni nem lesz aemmi gond. Az igazan jo szexhez erzesek kellenek.

Nekem egyaltalan nem fajt eloszor. Elotte az ujjavval amr kicsit tagitott, meg felizgatott amivel nem volt nehez dolga mert nagyon kivantam en is. Egy kicsit persze en is izgultam de ha elkap a hev... Nem akarsz megallni. ;) Utana meg egy par aktusig erzekeny voltam odalent. A behatolas nem, azbujjazas kicsit fajt. De amugy nagyon izgato volt. Jo erzes es alkalomrol alkalomra jobb lesz, csak engedd el magad. :)

21l

2015. dec. 13. 23:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2015. dec. 14. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!