Igaz, hogy az első behatolásnál nem lehet teherbe esni a szűzhártya miatt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 22:16
2/11 napietus válasza:
ez ökörség. ha nem engedne át semmit, akkor mégis a menstruációs váladék hogyan távozna? egyébként úgyis átszakad...
3/11 anonim válasza:
hát persze h így van, mivel a gyereket a gólya hozza...
4/11 anonim válasza:
nyugi nem lehet. én orvos vagyok és énis azt tanácsoltam a gyermekeimnek hogy az első öt alkalommal ne védekezzenek, mert nem egészséges. higgy nekem. H
5/11 anonim válasza:
és ha terhes lesz attól az 5 alkalomtól ?
6/11 anonim válasza:
NEM!!!! MINDEN ALKALOMMAL TEHERBE LEHET ESNI! Az önjelölt orvosnak pedig ne higgy.
7/11 napietus válasza:
23:43-as ironizált, látom sokan nem értettétek. ettől függetlenül nem kéne ilyeneket írni, még valami iq-huszár tizenéves komolyan veszi :)
8/11 anonim válasza:
Nem igaz. Mikor a fütyi bemegy a puncidba akkor a fogamzóképes napokon mindig teherbe lehet esni. Védekezzetek óvszerrel!
9/11 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok hány ilyen 19. századi legenda él még... tudtad, ha nem élvezel el, akkor sem lehet teherbe esni??? XDXD
A válasz a kérdésre: Mindkét esetben megtörténhet!
10/11 tabaki válasza:
De az közismert, hogy a kaja is csak akkor hizlal, ha ízlik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!