Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beválalnátok ezt a kapcsolatot?
22 éves vagyok. a barátom 42. 3 éve találkozgatunk titokban. igen tudom, rengeteg idő ez. Eleinte csak találkozgattam vele gondoltam egy ideig jó lesz. Ő az elejétől nagyon szeret engem, sajnos én is bele szerettem.
Ő szerette volna hogy válaljuk és költözzünk össze. Sajnos én nem mertem. A szüleim ismerik őt. Biztos vagyok benne hogy nem fogadnák el ezt a korkülömbséget. Félek hogy anyukám/ apukám, a család nem fog velem szóba állni. Ill. attól is hogy mi lesz 20 év múlva.
Már volt olyan is hogy szakítottam akartam vele, de egyszerűen nemtudok. Nagyon jó vele.
Sajnos ő már úgy érzi hogy sose fogom válalni. ( 2 évig bźitt benne). Kezd hozzám másképpen viszonyulni. Azt mondta ugyan úgy szeret de 3 év alatt megtanítottam rá hogy ne bízzon abban hogy valaha is válalom.
A kérdésem az lenne hogy ti a helyemben válalnátok egy ilyen korkülömbségű kapcsolatot, vagy felejtős teljesen úgyis megbánnám
Ez a tipikus gyermeteg felfogás, hogy a szüleid tiltanák.
Az is lehet, hogy örülnének! Amitől a legjobban félsz a szüleiddel kapcsolatban, sokszor kiderül, hogy felesleges félelem volt :)
Mit szeretnél? Hogy elhagyjon téged?Mert akkor igen,továbbra se vállald el, és akkor a tudtod nélkül lehet kúrogatni fog más bigéket.
Vállald fel.
"anyu,apu,megjöttünk"
Felnőtt embereknél a párkapcsolatok minősége soha nem azon múlik, hogy mások mit szólnak hozzá, hanem hogy egymással milyen.
Le kéne válnod a szüleidről, függetlenedni az ő véleményüktől, mert addig ez nem történik meg, addig nem lesz felnőtt párkapcsolatod - se az adott férfival, se mással! Nem a szüleidnek kell a kapcsolatodat megélni, hanem neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!