Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki még magányos? 20/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki még magányos? 20/L

Figyelt kérdés
Az volna a kérdésem hogy vannak itt olyanok akik akár párkapcsolati, akár családi, akár baráti vagy akár szexuális szinten nem kapják meg amire szükségük van? Mi hiányzik az életetekből? Hogyan birkóztok ezzel meg? Köszönöm a válaszokat :)

2015. dec. 12. 21:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem a párkapcsolati dolgaim nincsenek rendben. :/ Nagyon magányosnak érzem magam. Nem igazán tudom ezt elfogadni, viszonylag sokat járok bulikba, hátha alakul valami, de nem járok sikerrel. Eléggé kivagyok. :/
2015. dec. 13. 18:18
 22/23 anonim ***** válasza:
23/F, ez lemaradt
2015. dec. 13. 18:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Én elvesztettem azt a lányt, akit nagyon szerettem - barátnőm volt egy rövid ideig - és ő olyan tökéletes volt számomra, hogy azóta se tudtam igazán szerelmes lenni másba. Pedig jó lenne már valaki, de egyszerűen nem találok, pedig nincsenek nagy igényeim. És engem se tartanak annyira rossznak
2015. dec. 13. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!