Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik az okosabbak a ferfiak vagy a nok?
Természetesen a Férfiak.
Nem is értem miért kell ezt magyarázni. Híres tudósok,feltalálók 99%-a férfi. Azon kívül felső oktatásban is megfigyelhető, hogy férfiak vannak többségben a hasznos szakokon: programozó, mérnők, fizikus, építész...stb. Nők meg többnyire ilyen "tücsök szakokon" vannak: szabad bölcsészet, kultúrális antropológia, szociológia, gender study...stb. Ez azért van mert amihez csak magolni kell, azt benyalják, de ahol már gondolkozni kéne az nem megy nekik.
Azonban egy dologban sokkal jobbak a nők: a pénz szórásban, nincs annyi pénz a világon amit el ne költenének:D
Ha azt mondom nők ,akkor a férfiak sértődnek meg. Ha azt írom férfiak,akkor a nők.
Szerintem a nők az okosabbak. Mert egyszerre több dologra tudnak koncentrálni.(De amúgy sokkal szemetebbek is,szinte lehetetlen velük jól kijönni.Mindenbe belekötnek.)
18/L
Gondold végig, hogy a tudósok, kutatók, hány százaléka férfi, és mennyi nő. Nézz körül a világba, hogy a körülötted lévő tárgyakat kik találták fel: például autó,mosógép,telefon,hűtő,tv...Elárulom, egyik se nő!
Azt viszont elismerem, hogy a nők kevésbé feledékenyek és több, számunkra kevésbé lényeges dologra tudnak figyelni egyszerre. Valamint érzelmi intelligenciába általában jobbak, bár a mai nők már más téma.
Sokan nem értik szerintem a kérdést, és azon pörögtök hogy hol lehet egymásba kötni meg bizonygatni hogy mindent a férfiak találtak fel. Azt ne felejtsétek el, hogy kik szülték meg és nevelték fel ezeket a férfiakat.
#8 jól összefoglalta a lényeget, ennél több nem is kell szerintem.
Inkább szeressétek egymást és ne bántsátok.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!