Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szapioszexuális vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szapioszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is untatott a többi lány beszéde a helyes fiúkról. Nekem még nem tetszett izmos felsőtest, vagy jól ápolt külső, drága ruhába bújt fiú. Egyszerűen nem tudom ezeket figyelni, egyáltalán nem érdekelnek. És nem csak beszélek erről, ez így is van, mindig is így volt. Mindig valami belső dolog miatt tetszett meg valaki: a gondolkodása, a beszéde, az intelligenciája, na meg persze a szeretete irányomba is fontos. Nem régen találtam ezt a kifejezést, és úgy érzem teljesen illik rám.

Köszönöm aki végigolvasta! :)

2015. dec. 7. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De jó hogy ilyen vagy. Ilyen a felébredt emberi Lélek.

Akik lenézik az ilyet valójában irigyek csak:)

2015. dec. 10. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehetne azon elmélkedni, hogy létezik-e szapioszexualitás vagy sem. A lényeg, hogy ha igaz, amit leírtál magadról, az nagyon jó dolog.

Fiúként én is hasonlóan vagyok vele, könnyebben bele tudok szeretni egy komoly, intelligens, átlagos kinézetű lányba, mint egy, legtöbb ember szerint szép, de butábba.

2015. dec. 19. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!