Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tart sokaig hogy elévezzek?
Vibrivel szoktam izgatni a csiklomat es kell minimum egy fel ora altalaban 45perc hogy elelvezzek. Nem lehet felgyorsitani?
A parom nem erti meg, h nem attol fogok elmenni ha mindig csereli a tehnikakat hanem ha 1et vegig csinal rendesen es kitartoan
Mert szerinte nem elvezem, mert hogy nem nyögöm le a csillagokat az egrol. Dugas kozben hangos vagyok viszonylag, de maszti kozben nem. Igy aztan olyankor sem amikor o csimalja nekem a 'masztit'
20/L
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Ha sokat vibrizel, elöbb-utóbb egy férfi sem fog tdni kielégíteni!
Elég szomorú!
Szerintem is dobd ki a pasid és válaszd a vibridet, neked már úgy is mindegy. Senki nem fog tudni kielégíteni!
szerintem is hagyd a vibrátort. próbáld először kézzel
a vibrátorral hozzászoksz egy nagyon erős stimuláláshoz, amire se te se a párod nem vagytok képesek.. és igen 45 perc tényleg sok, de még fél óra is..
én masztival 1-2 perc alatt elmegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!