Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, beleélvezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, beleélvezés?

Figyelt kérdés

Ha hosszabb tavon beletek elvez a parotok,nagy mennyiségben,nektek nincs kényelmetlen,szúró erzesetek?

Olvastam,hogy a sperma nagy mennyiségben a lúgos ph erteke miatt,felboríthatja a huvelyflorat

Ez igaz?

Es hany alkalom utan?

Tapasztalat valakinek?

2015. dec. 6. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon jó vagy, te legalább azt felismerted, hogy ez bizony nem normális. Őszintén gratulálok! Sajnos még van hová fejlődnöd, nem ismerted fel, hogy ezzel nőgyógyászhoz kellene menned. Sebaj, majd lesz még alkalmad gyakorolni.
2015. dec. 6. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Hogyan döntöd el, hogy hova írsz ékezetet, és hova nem?
2015. dec. 7. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Első hülyeséget ír. Egy éve szedek gyógyszert, így párom mindig belém élvez. Néha érzem, hogy felborul a hüvely pH-ja, és kellemetlen érzés nekem, de ez totál normális, hiszen egy más anyag kerül be. Én akkor szoktam érezni, amikor már egy nap. 3-4. menet zajlik. Viszont imádom, engem nem zavar. :)

19L

2015. dec. 7. 00:40
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Van olyan, aki érzékeny a spermára, megváltozhat a ph is, de az rendbejön utána. Egyébként vannak ilyen mosakodó gélek. Gyógyszer viszont simán felboríthatja a ph-t lányoknál, sőt gombás fertőzés is kialakulhat, volt barátnőmnél ez volt.
2015. dec. 7. 01:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem szokott, max. akkor, ha picit fel lett sértve odabe.
2015. dec. 8. 14:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen engem szokott csípni... bár már évek óta nem, mert nem szedhetek tabit..
2016. jún. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!