Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik óvszer nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik óvszer nélkül szeretkeztek! Rátok milyen hatással van a partneretek spermája?

Figyelt kérdés
Olvastam több cikket arról, hogy a spermium a hüvelyen át felszívódva nagyon intenzív hormonális hatásokat indít el a női szervezetben. Én ezt tapasztalom, de kíváncsi lennék, hogy mások hogyan élik meg. (Én is leírom majd a saját tapasztalataimat, de nem szeretném befolyásolni a válaszokat.)

2015. aug. 27. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En sokal nyugodtabnak erzem magam, jobban tudok figyelni meg minden :)
2015. aug. 27. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Nekem először egy nagyon kellemes, euforikus állapot jön, amikor nagyon könnyűnek érzem magam, teljes kielégültség, boldogság, harmónia... szinte érzem, ahogy az endorfin elárasztja a szervezetem.

Utána pedig nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, órákon át. Minden problémámról megfeledkezem, elégedettséget érzek.

Szóval az elején úgy hat, mint valami drog (de kellemetlen mellékhatások nélkül), utána pedig mint valami nyugtató (szintén mellékhatások nélkül). :)

2015. aug. 27. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit éreztek, az valóban az endorfin miatt van, de azt az orgazmus szabadítja fel az agyban, a spermának semmi köze hozzá.
2015. aug. 27. 13:18
 4/6 A kérdező kommentje:
# 3: Én nem így látom, ugyanis teljesen más érzés, amikor mondjuk megszakítással, vagy óvszerrel szeretkezünk, tehát van orgazmusom, de nem kerül spermium a hüvelyembe. Akkor is van kellemes érzés, de csak néhány percig tart. Amikor a párom belém élvez, akkor viszont pont az együttlét UTÁN kezdődik a java. Olyan, mintha még órákig kitartana az orgazmusom.
2015. aug. 27. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Tök ugyanolyan volt, mint amikor nem élvezett belém.
2015. aug. 27. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:
# 5: Biztos van ilyen is, én nem kétlem, de független kutatások is igazolták, hogy azok a nők, akik érintkeznek a spermával, sokkal kiegyensúlyozottabbak, stresszmentesebbek, kevésbé hajlamosak lehangoltságra. Kivételek persze mindig akadnak. Én mindenesetre örülök annak, hogy képes vagyok élvezni a jótékony hatásait. :)
2015. aug. 27. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!