Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki szigoruan ragaszkodik az óvszer használatához az aktus első percétől? Nem csak ''mielött elélvezne huzza fel''
Én, mert nem szeretnék babát!
ha gondolod be is bizonyítom :)
Az utolsó percben?
Annak mi értelme?
Úgy semmit sem ér.
Amúgy igen,tekintve,hogy így kell használni.
csak úgy van értelme használni. Én meg olyan férfit nem láttam aki csak lövés előtt húzta fel. Valaki vagy komolyan gondolja a védekezést, vagy inkább bevállalja a megszakításost. De ilyen félárbocos megoldást még nem pipáltam, pedig szép múltam van a szexualitás terén.
26N
Nem értem mire lenne jó egy ilyen dolog, mert ennyi erővel kár felhúzni a gumit, ráveri a csaj hátára vagy hasára és megvan oldva. Felesleges ezzel rontani az élményt, nembeszélve arról hogy egy óvszer 300 forint is lehet, és igy csak pénzkidobás, és mellesleg igy nem véd a nemi betegségektől.
A barátnőm tablettát szed, igy nem igazán ragaszkodok az óvszerhez, de ilyet nem csinálnék. Amikor még nem szedett tablettát, akkor ragaszkodtunk hozzá mind2en
De orálhoz még nem vettem fel, csak utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!