Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért hiszik azt egyesek, hogy csak a félisten kinézetű pasik jutnak nőhöz?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 20:27
11/17 anonim válasza:
Jaj már megint egy ügyeletes megmondó ember.
12/17 A kérdező kommentje:
Jajj, már megint az ügyeletes sík hülye, tehettségtelen troll
2015. dec. 6. 21:44
13/17 anonim válasza:
Az egész kérdés egy nagy trollkodás, mert értelme nem sok van.
De te is csak addig pofázol, amíg valaki szájon nem vág egyszer.
14/17 A kérdező kommentje:
És te fogsz szájonvágni? Kis nyomorék...
Arrol meg én nem tehetek, hogy annyira hülye vagy, hogy nem fogod fel a kérdés értelmét.
2015. dec. 7. 07:27
15/17 anonim válasza:
Nem én foglak, hanem valaki más. Ahogy elnézem hamarabb, min gondolnád.
16/17 anonim válasza:
megkeseredett szerencsétlenek, nem éri meg felhúzni magad a nőgyűlölő idiótaságaikon, hidd el :D
talán egyszer megvilágosodnak, de valószínűleg inkább nem, a lényeg, hogy nem éri meg kérdést pazarolni rájuk :D
17/17 A kérdező kommentje:
Én csak szeretném megérteni, hogy hogy jut el idáig egy ember. Hogy hogy lehet valaki ennyire elkesedett és, hogy miért mindíg másokra vetítik ki a problémáikat ahelyett, hogy megoldanák azokat.
Ja, meg azt, hogy mennyire kell hülyének lenni ahoz, hogy a GYK-n 50% alatt legyen valaki.
2015. dec. 7. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!