Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt miért hiszik azt egyesek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért hiszik azt egyesek, hogy csak a félisten kinézetű pasik jutnak nőhöz?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 20:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert erre fogják a saját sikertelenségüket.
2015. dec. 6. 20:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én simán felszedek bármilyen csajt. Mondjuk nehéz, mert az éteres zsepinél vigyázni kell, nehogy én is belélegezzem :D
2015. dec. 6. 20:30
 3/17 A kérdező kommentje:
Ezt értem. De nem tűnik fel nekik, az a rengeteg ember, akik nem olyan szépek, de mégis van barátnőjük?
2015. dec. 6. 20:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Baratnojuk van, egy ejszakas csajuk nem nagyon :D
2015. dec. 6. 20:52
 5/17 A kérdező kommentje:
Egyéjszakásat is simán össze lehet szedni. De itt most nem is ez a lényeg. Itt egy csomóan azon rinyálnak, hogy nem kellenek egy nőnek sem, nem csak egyéjszakásra, hanem sehogy.
2015. dec. 6. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Minden kis kvazimódó nőhöz jut, a hangsúly azon van, hogy milyen minőséghez és az igazán jó nőkhöz a mai világban vagy sok pénz kell, vagy baromi jó külső, vagy hatalmas népszerűség. Tisztelet a kivételnek, de kevés van. Ilyen világot élünk. Ébresztő.
2015. dec. 6. 21:01
 7/17 anonim ***** válasza:

Környezetemben is ezt látom,azért. Aki normálisan viselkedik,okos,de nem helyes,esélye sincs egy nőnél sem.

Aki helyes,izmos,de teljesen buta,az után meg ömlenek,futnak a nők....

Csak annak van párja a környezetemben srácok közül,akik bizony jóképűnek születtek minimum...

A többinek egynek sincsen párja,köztük nekem sem.

És esélyt nem kaptam soha egy nőtől sem,pedig nem vagyok csúnya sem,adok is magamra,ész is bőven szorult belém,komoly dolgokkal foglalkozom stb.

DE semmit nem érek vele,mert meg sem akarnak ismerni,esélyt sem kaptam soha egy nőtől sem.

Csak a visszautasítás,kinevetés,megalázás...

24/F

2015. dec. 6. 21:28
 8/17 A kérdező kommentje:

De ez így van rendjén és mindigis így volt. Egy szép lány miért lenne együtt egy csúnya emberrel? De ha bárki kap nőt (még ha az nem is olyan szép), akkor miért van napi 30 olyan kérdés, hogy valaki nem kell senkinek sem?

Meg itt előjön egy másik kérdés. Az itteni fiúk elvárják, hogy a legjobb csajok őket a belső értékeiket szeressék, de ők nem érik be egy belül szép lánnyal. Itt megint jön a nyafogás, hogy miért csak a csúnyák jutnak nekik?

2015. dec. 6. 21:29
 9/17 anonim ***** válasza:

Egy tök átlagos kinézetű srác vagyok.Ha egy átlagos kinézetű nő szóba állna velem egyáltalán,már az is csoda lenne számomra. Általában kinevetnek,fujjognak stb. ,meg hogy mit képzelek én,nekik helyes pasi is jut,szóval menjek a búsba...

24/F

2015. dec. 6. 21:32
 10/17 A kérdező kommentje:

7#

Te azért látod ezt, mert ezt akarod látni.

Az én környezetembem olyan embereknek is van barátnője, akik nem néznek ki jól, buták és igénytelenek is.

2015. dec. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!