Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akarom mostanában? lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarom mostanában? lent

Figyelt kérdés

20 vagyok. 4 éve van kapcsolatom. fiatal vagyok, de egyszerűen nincs kedvem szexelni. pettinghez se nagyon. ahhoz viszont van kedvem hogy magamhoz nyúljak. nem a párom miatt, mert mással se lenne kedvem, tehát nem vágyok másra vagy ilyesmi. igénylem a szexuális dolgokat, de inkább magamnak csinálva jó. igaz, mostanában sok a stressz, és akkor nincs hangulatom, de hogy ennyire?

utóbbi időben mikor szexeltünk olyan nehezen indult be. meg utána mindig fáj a fejem, ég az arcom és piros foltok jelennek meg az arcomon. lehet emiatt, de ez is mitől? igénylem, de mégse..eddig nem volt ilyen

2015. dec. 6. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Tuti csak atmeneti idoszak, ne aggodj emiatt, mert akkor ez is egy plusz stresszfaktor. Nyugodjanak le picit korulotted a dolgok es megint elvezni fogod.
2015. dec. 6. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:

hamarosan karácsony, próbáld meg stresszmentessé tenni a környezetedet, hátha ennyi. (Akkor sincs libidód, ha beteg vagy)

Lehetséges az is, hogy bár nagyon szereted a barátodat, már nem olyan izgalmas-és ha találkoznál egy idegennel, ő hirtelen rég elfelejtett érzéseket hozna ki belőled.

Ha nem a stresszről van szó, akár megkérhetnéd, hogy változtasson valamit a külsején, új szemüvegkeret, más frizura, stb...

2015. dec. 6. 19:12
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi, én is remélem átmeneti, de már egy ideje így megy... stresszmentesíteni nem tudok, ez ahhoz túl nagy "csokor". igen, lehet valami új kéne....az ő külsején sokat nem lehet variálni, nem szemüveges, szakállal bajusszal hülyén fest, és mivel kopaszodik a sok sapkahordás miatt, így mindig le kell neki nyírni :D nem akarom elhagyni, mert szeretem, ő akar szexelni mindig, de én nem. és már olyanokkal is gyanusít hogy van valakim, pedig nem, még csak nem is beszélgetek férfiakkal, nemhogy találkozni. és úgy meg nem akarok szexelni, hogy nem akarom, mert nem élvezem és úgyis észreveszi. színészkedni meg nem fogok, nem vagyok én fizetett örömlány
2015. dec. 6. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!