Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves srác létemre egy 16 éves lány ismerősömre verem. Normális?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 16:30
11/23 anonim válasza:
mi a beceneved? lehet hogy ismerem a lányt. :)
12/23 A kérdező kommentje:
Nem Szedeg környékiek vagyunk. Tudtommal nincs fiúja. De nem hiszem, hogy kellenék neki.
2015. dec. 6. 16:55
13/23 anonim válasza:
Akkor merre laksz? :) Borsod?..stb
14/23 A kérdező kommentje:
nem lakom borsodban se...
2015. dec. 6. 16:58
15/23 anonim válasza:
Akárhány évesre verheted, az még nem illegális. :)
Sőt, 16 évessel dughatsz is.
16/23 anonim válasza:
én általános iskolában dolgozom és volt, hogy a fiú wc-ben óra alatt kivertem két 14 éves lányra :) akiktől felállt a farkam a munkahelyemen és bementem a wcbe könnyíteni magamon, mielőtt valaki észrevette volna az égbe meredő farkamat :D
17/23 anonim válasza:
igen az! de szedd fel őket sok tini csaj szereti az idősebb csávókat
18/23 anonim válasza:
Nagyon sok lany szereti az idosebbeket ;) 16/L
19/23 PearlDiver válasza:
Ha a lány szép kifejlett nőies, és nem gyerektestű, akkor ez teljesen érthető.
20/23 A kérdező kommentje:
közepes mellei vannak. bár mivel alacsony, és vékonyabb ezért nagyobbnak hat rajta.
2015. dec. 6. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!