Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járt már valamelyikőtök travi sráccal? Milyen volt?
Nem igazán transzvesztita, de volt egyszer egy határeset.. Csak partykra öltözött ki vagy be, s nem kifejezetten női ruhába, de mégis csajos haspóló, smink... Akkoriban még nem alakulhatott ki rendesen a szexuális orientációm (a nemi identitászavarom egypár évvel azelőtt került nyugvópontra) s bár máskor már láttam kifestve, akkor kicsit meglepődtem s közöltem, hogy ehhez én nem vagyok eléggé leszbikus... De ezt csak úgy mondtam, illetve igenis volt benne egy nagy adag meglepődés, de eléggé kötődtünk egymáshoz. Pár hete tudom, hogy az olyat, mint én, demipanszexuálisnak nevezik (ráadásul esztétikailag messze jobban tetszenek a lányok, nagy általánosságban. van azért kivétel). S még mindig ama sráccal vagyok (aki azóta öltözött már be mágikus nyuszilánynak, de az cosplay. olyan csipkés fehérneműt sose vennék fel, de ő simán). Aki amúgy androgün, ahogy én is, vagy ne bonyolítsam? :D
Nekem izgalmas az ilyesmi :) Én se vagyok normális, unalmas is lenne.
Igen.
Milyen volt? Csodálatos,megdöbbentő,vidám és megunhatatlan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!