Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti láttátok már testvéretek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti láttátok már testvéretek, szüleitek nemiszervét?

Figyelt kérdés

Természetes a meztelenslég családon belül? Vagy szoktatok egymás előtt alsógatyában, bugyiban mászkálni?

Testvérem reggelre lerúgta magáról a takarót, és merevedése volt alsónadrágban. Még ezt is fura volt látni és zavarba is jöttem tőle!

2015. dec. 6. 10:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

bátyámat én még sose láttam, nem is akarom :D

nővéremet láttam már, de abban szerintem sincs semmi

2015. dec. 6. 12:28
 12/21 Krisztike 95 ***** válasza:

Főleg bugyiban de meztelenül is vagyunk egyás előtt.

20l

2015. dec. 6. 14:06
 13/21 anonim ***** válasza:
apukámat szoktam látni meztelenül ő is engem de mi ebben az érdekes ? Nálink ez nem téma 19 F
2015. dec. 6. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is láttam már bátyámat meztelen, meg merev pénisszel is, de persze nem szándékosan. Mondjuk eleve nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt.
2015. dec. 7. 07:35
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Mi nyáron sokszor meztelenkedünk itthon a házban mert nagyon meleg szokott lenni sajnos. A szüleim annyira nem, de én például amikor már átlag 25 fok felett van akkor többnyire hosszú bő pólóban mászkálok itthon és csak bugyi van rajtam vagy még az sem, de amikor már 30 fok közelében vagy afelett van bent is a hőmérséklet akkor már teljesen meztelen szoktam lenni. Én kis gyerek korom óta ilyen vagyok, és sosem voltam szégyenlős. Én sosem zavartatom magam, ha vendég jön vagy valami akkor nyilván nem nudizok de többnyire mindig meztelenkedem sokszor még az udvarra is kimegyek, mert teljesen zárt a kerítésünk de ha meg is látnak véletlen az sem szokott zavarni. A bátyám is szeret meztelenkedni ő sem zavartatja magát és mi egymás előtt teljesen természetesen viselkedünk ilyenkor mert kisgyerek korunk óta ez megy tehát szinte észre sem vesszük egymást. Nyilván vannak határok amiket nem lépünk át de testvérek közt ebbe nincs semmi. Egyszer a barátomat leptem már meg ezzel hogy tudtam hogy ő jön és meztelen nyitottam neki ajtót beengedtem és totál természetesnek vettem hogy úgy vagyok előtte szegény totál vörös volt, mert akkor látott így először engem mert még friss kapcsolatban voltunk én meg tettem a dolgom előtte mintha semmi olyan nem lenne. 20/L
2015. dec. 7. 16:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
igen. nyáron szinte mindig meztelenül vagyunk itthon
2015. dec. 7. 17:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez sosem volt téma.. Igen, láttam a családom meztelen, nincs ebben semmi különös.
2015. dec. 8. 14:58
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
apukám mozgássérült segítek neki a fürdésben így minden nap látom
2015. dec. 8. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Nos igaz én már nem lakom a szüleimmel,de ha otthon alszom vagy éppen ők alszanak nálunk nem szokott minket zavarni ha látnak meztelenül.Igaz mi az elmúlt években nagyon sokat meztelenkedünk a férjemmel így nem zavar minket ha látnak.
2015. dec. 9. 04:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem probléma, ha meztelenül látjuk egymást a nővéremmel. Reggel általában még áll a farkam, mikor készülődni kezdünk... 21/F
2015. dec. 25. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!