Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skynet2042 kérdése:
Majdnem 17 evsen mekkora volt, vagy van a péniszetek fiuk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 09:05
11/14 anonim válasza:
17-8 évesen volt 19 hosszú 5.5 vastag. Átok a tinilányoknál hidd el, pedig még nem is a nagy kategória hanem az átlag teteje. Szerencsére a mostani korosztályom másképp veszi a dolgokat
12/14 anonim válasza:
Még nem igazán mértem. Sose értettem ezt a dicsekvést "nekem xy van" stb. Sokszor túloznak is. Ha a negyede meglenne nekik, már örülnének.
Hogy 17 évesen mekkora volt, arról pedig végképp nem tudok már semmit :D
Nálam inkább az a ciki, hogy lankadt állapotban kb 6 évesével vetekszik :D De roppant nagy alakváltozásra képes :)
Ha merev állapotban megvan az átlag, akkor nem lehet problémád. Akár mennyire meglepő: haverom pl. azzal küzd, hogy túl nagy neki. Lehet a zuhanyzóban, strandon és egyéb helyeken menőnek érezheti magát, de egy lánnyal kettesben az ágyban problémás is lehet
13/14 A kérdező kommentje:
Mi van meg merev állapotban??
2015. dec. 6. 16:27
14/14 anonim válasza:
Én nem hazudok, 15 évesen 17,5 ami lehet hogy még hátrány is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!