Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki szereti/ igényli az anált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szereti/ igényli az anált nem undorodik attól ha netán kakis lesz a pénisze?

Figyelt kérdés
Olyan fiúkhoz szól a kérdésem akik szeretik és igénylik az anális szexet. Nektek kiábrándító ha netán kakis lesz a cerka vagy, oké megesik alapon egyáltalán nem érdekel, mert tisztában vagytok vele hogy ez előfordulhat.
2015. dec. 5. 23:50
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Én leszarom
2015. dec. 5. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Legalább jobban csúszik.
2015. dec. 5. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem kiábrándító.
2015. dec. 5. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha utána leszopja, akkor semmi baj.
2015. dec. 5. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt olyan a farkam xd
2015. dec. 6. 00:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Olyanról nem hallottál, hogy beöntés, és gumi?
2015. dec. 6. 01:10
 7/9 A kérdező kommentje:
De hallottam és mindkettőt alkalmazom. Ettől függetlenül még bármi baleset előfordulhat. De szerintem aki ennek nekilát annak ez nem kéne hogy meglepetés legyen.
2015. dec. 6. 02:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem undorodom tőle, hisz ez benne van a pakliban hogy olyan lesz a farkam. Ez természetes. És minden ami belőle jön. Az nem természetes hogy akinek ennyi se fér bele, az is élvezni akarja az análszexet és mindenféle mesterséges dolgot használnak inkább hogy ne kelljen ezzel találkozni.

37f

2015. dec. 6. 03:07
 9/9 anonim ***** válasza:
En azt szeretem.legutobb is vastagon kakis volt.mert azt kertem a lanytol,hogy ne kakiljon elotte.amikor kihuztam bekapta,mint ahogy maskor is tette.de azt mondta tobbet nem csinal ilyet
2015. dec. 6. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!