Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik nő honnan tudja pontosan, hogy akivel szexelt, annak hány centis a pénisze?
Figyelt kérdés
Azért furcsálom, mert bőszen irkálják itt, hogy az asztaltalan palijuknak/szexpartnerüknek mennyi. Lemérik? Én elég higgadt ember vagyok, de ha le akarná mérni a ri*banc, olyan pofont kapna, hogy 2 hét múlva is szédülne. :D2015. nov. 24. 22:24
1/13 anonim válasza:
A hüvelyben van beépített hosszúságérzékelő, nem tudtad?
2/13 anonim válasza:
Tolómérővel a zsebükben mászkálnak. :D
3/13 anonim válasza:
Barátom: esti szex, utána alvás, éjszakai merevedés, táskából elő a colstok, mérés, jegyzetelés, alvás.
Most már tudod a titkot.
4/13 anonim válasza:
Hát ha ennyiért megpofoznád valamelyikünket, akkor már el is árultad, hogy neked kicsi a... :P xd :) Am meg csak úgy kb szoktuk mondani. És nem úgy mérjük meg.. Én pl amikor az első barátommal lefeküdtem és kibeszéltük a barátnőimmel hogy... Akkor úgy méártem le hogy a kezemnél megnéztem hogy meddig ér, és picit később a kezemen mértem le... xd nem teljesen biztos de azóta mindig így csinálom. :) Bár igazábol nem nagyon szoktam már méregetni.. (nem volt sok barátom akivel) de úgy fejben össze tdom hasonlítani hogy... na. xd :)
5/13 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy tudom, hány cm a tenyerem csuklótól ujjbegyig. És persze legtöbbször hiszünk a párunknak ha azért a kézmérték nem elegendő. Én pl nem tudom a mostani parterem pontos méretét, de hogy picit nagyobb 16cmnél az biztos.
6/13 anonim válasza:
mivel a nőknél a nagy az a vastagat jelöli,ezért úgy szokták,hogy a csuklóhoz viszonyítják amikor fogják.
ha van olyan vastag mint a csuklója,akkor az nagy.
7/13 ~OnLány~ válasza:
3. már megbocsáss,nekem hiperszuper mérőszalagom van,a colostok túl hosszú,annyi hely nincs a retikülben :O
8/13 anonim válasza:
öööööööö........... Csak nekem mondták el az eddigi párjaim?
9/13 anonim válasza:
Fogalmuk sincs, csak dobálóznak a számokkal.
Általában a pasijuk ráhazudik 2-3 centit, ők meg - biztos ami biztos - még 2-t, így jönnek ki a női öltözőkben emlegetett méretek.
10/13 anonim válasza:
Akivel komoly, hosszú kapcsolat volt, le lett mérve. Ahhoz viszonyítva. És mindig el is találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!