Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok! Hogy bírjátok kivárni az első együttlétet? Nem vágytok rá hogy, hogy végre szexelhessetek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 19:42
11/15 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen, ugyanis nem várom:D Egyáltalán nem akarok szexelni. 18l
12/15 anonim válasza:
10 ből egy csaj mindig frigid itt a 11# es volt
amugy nem értem én a csajokat nagyon várják a szexet de szenvednek inkább a hiánya miatt
ez szép
13/15 anonim válasza:
De, főleg, hogy még pettingelni sem pettingeltem...:( Csak a saját ujjaimra hagyatkoztam eddig, pedig a férfiaknak köztudottan vastagabb ujjaik vannak.
Már készen állok és 3 hónapja randizom az első szerelmemmel....de "kapkodásból" nem szeretném csinálni, még várok egy kicsit. :)
Addig is marad a zuhany alatti álmodozás. :D
14/15 anonim válasza:
#12 én nem frigid vagyok, volt már jó pár orgazmusom:D
15/15 anonim válasza:
nekem már lassan fél éve van barátom és még mind a 2en szűzek vagyunk, én hallottam hogy az első az a lányoknak nagyon fájdalmas és vérezhet is meg félek elmenni nődokihoz mert hallottam hogy az első együttlét után érdemes elmenni, meg azért nem akarjuk elkapkodni meg barátim is mondta h ő nem erőlteti csak akkor legyen ha tényleg akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!