Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első pettingem lesz. Mit tegyek? (többi lent)
Holnap jön át a párom 18F és szeretnénk kipróbálni a pettinget. Igen,tudom,hogy spontán jön,de szeretnék neki igazán örömet okozni. Az orális szexet én még nem szeretném kipróbálni,illetve megtenni. Erre az egyre még nem állok készen. Hogyan tudnám eljuttatni a csúcsra? Ő is meg én is szüzek vagyunk. Mindketten elsők leszünk egymásnak (mint barát és barátnő).
És még az a kérdésem,hogy nem fog furcsán nézni rám ha esetleg benedvesedek? Ha az ölébe ülök (vele szemben vagyok) és merevedése van,akkor leszálljak róla vagy maradjak ott és..? Megfogjam neki? Csókolózzunk közben?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Nem kell túlizgulni és nem fagysz le. Csak add át magad az erotika varázsának. Hagyd hogy a vágyaid vezessenek.
Vegyetek egy pezsgőt előtte.
Nem fogsz lefagyni, leblokkolni stb.
Minden jön magától.. Én is úgy paráztam.. de ahogy találkoztunk ez elillant, és csak a varázs volt! :)
Nyuuuuugiiiii, tökéletes lesz minden.
Nagyon szépen köszönöm
Valamivel nyugodtabb vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!