Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, nálatok volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nálatok volt már olyan, hogy egy lánnyal eleinte csak szexeltetek, majd egy idő után szerelmesek lettetek belé? Létezik ilyesmi, vagy elfelejthetem? :D 19/L

Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A lányok álmaiban van. A valóságban nincs. Nem véletlenül csak szexet akar egy srác.
2015. dec. 5. 02:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Lottó ötös us létezik, de azért abba se éli bele magát senki. Általánosságban ha csak a puncidat tudit nyújtani az nagyon kevés egy kapcsolathoz. B**szózónás csajból nem lesz barátnő.
2015. dec. 5. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Volt. De én tudom,hogy átmeneti marhaság az egész.
2015. dec. 6. 17:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit másképp működik ez a fiúknál meg a lányoknál. :) Volt, h csak szexeltem egy fiúval, de aztán megkedveltem,(mondjuk h szerettem) de nem akartam a szexet tönkretenni érzelmekkel, szóval egy idő után leléptem. Ez egy fiúval is lehet. Olyan is volt, h a legjobb barátommal szexeltem, és megbeszéltük, h szeretjük egymást, de nem akarjuk, h a barátságunk kárba vesszen. Szóval azt is hagytuk. De volt olyan is, h szexeltem egy fiúval pársor, és aztán megkérdezte, lennék e a barátnője, és épp ahhoz volt kedvem, igent mondtam, és ezért volt pár szép hónapunk :)

Szerintem állj hozzá lazán, ne görcsölj rá. Ha látod, h kihasznál, pattintsd, lesz másik, hidd el.Ha meg tetszel neki, akkor járjatok :D

2015. dec. 6. 17:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Utolsó, mikor leléptél abból a szexkapcsolatból, keresett még a srác utána? Mert most én is ezt fontolgatom, de nem szeretném, hogy később nyaggasson, mert úgyis olyan gyenge leszek, hogy belemegyek.

Milyen indokkal léptél le?

2015. dec. 7. 16:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkoriban elég durván váltam el mindenkitől. Itt pl összevesztem vele. Azt mondtam nem jó vele a szex. (Ha ezt mondod tuti nem keres :D) De sztem az is elég, ha megmondod, h te másra/többre vágysz.
2015. dec. 8. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Pár évvel ezelött így jártam pasi létemre.
2015. dec. 26. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Énszerintem kialakulhat. De lehet, hogy ritka. És a nagyon ritkába te vagy pont beleesel, vagy pont nem.
2017. dec. 5. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!