Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már valaki másnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már valaki másnak az ágyában? Úgy értem, ami sem a sajátotoké, sem a partnereteké nem volt. Ha igen, akkor kiében?

Figyelt kérdés
Érdekelne még, hogy milyen indíttatásból kötöttetek ki más ágyában, milyen élmény volt, lebuktatok-e stb. Hotelek, szállodák ágyai nem számítanak!

2015. nov. 18. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Most biztos sokan azt hiszik majd hogy kamu, de szexeltem Korda Gyuriék ágyában :D
2015. nov. 18. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:

1. tényleg azt hiszem hogy kamu mert egy műsorban mutatták egyszer hogy külön ágyban alszanak sz'al nem létezik olyan hogy "ágyuk" vagy a Gyuriéban vagy a Kláriéban voltál :)

kérdésre válasz: több barátnőnek is a szülei ágyában, házibulikban akárki ágyában, szállodák ágyában, testvérem ágyában, csaj testvérének ágyában,

ami érdekes hogy saját szüleim ágyában még nem, nem tiszteletből vagy tabu csak még nem alakult így pedig lányok szülei ágyában már többször is

2015. nov. 18. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok...nem szeretnék a részletekbe belemenni, de ők is voltak fiatalok és nem arra az ágyra gondoltam amiben most alszanak :)
2015. nov. 18. 23:03
 4/7 opened paradise ***** válasza:
Igen,anyóspajtáséban.
2015. nov. 18. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Barátom öccse ágyában, vagyis ott kezdtük el, aztán szobát váltottunk. Furcsa volt, zavarba voltam, nem én akartam ott :D
2015. nov. 19. 00:47
 6/7 anonim ***** válasza:

A szülei ágyában.

21/f

2015. nov. 19. 02:10
 7/7 anonim ***** válasza:

-barátnőm kollégiumi szobatársának ágyában

-az én szüleim ágyában

-két korábbi barátnőmmel is az adott lány szüleinek ágyában

-nagyszüleimnél egy vendégágyban, amikor ott voltunk náluk barátnőmmel

-a 3 szobás albérletben ahol lakom már mindkét lakótársam szobájába (és ágyába) mentem már át szexelni különböző lányokkal

Sosem buktam le.

Miért csináltam/csináltuk? Az izgalom és a változatosság kedvéért.

2015. nov. 19. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!