Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire perverz hogy még ha menstruálok akkor is kinyalna?! Ez mennyire gyakori?
Nagyon meglepődtem ezen a kijelentésén, meg hogy a vérnek amúgy sincs rossz íze. Normális hogy nem undorodik és talán még izgatja is?
Engem személy szerint nagyon nem vonz a dolog, kellemetlenül érezném magam, ha akkor is kinyalna.
Én volnék rosszul a helyében,ha csak hozzá nyyúlna..
Biztos,egész biztos,hogy le nem venné még a bugyimat sem.
Ez undorító..hogy lehet olyankor szexelni?Hogy lehet olyankor nyalni?? :O
Nem igaz,hogy nem lehet kibírni azt a 4 napot..
11,
nem mindenki akarja kibírni azt az 5-7 napot, egyébként ez a bizalomról, elfogadásról, a kettőtök közös teréről is szól.
14. Én abszolút nem a bizalom hiányára gonddolok ebben az esetben. Mi megbíztunk mindig egymásban,de ez nekem undorító.Nem neki,vagyis nem tudom,ő mit mondott volna arra,ha rákérdeztem volna párszor,hogy szexelünk-e,amikor megvolt.
Én vagyok az elutasító.És vele sem 2 hónapig jártam,hanem évekig.
Ki lehet azt bírni,4-5 nap nem a világ és olyankor szerintem egyáltalán nem egészséges a szex.
Lehet lepontozni,de én így gondolom és a véleményem nem fogom megmásítani soha.
#12. Hogyan tarthat 22 napig? Ilyennel még sohasem találkoztam,lehet hogy valami nem kerek odabent...érdemes lenne meglátogatnod egy dokit,már csak azért hogy nagyobb bajt ne okozzon,meg neked sem lehet kellemes szinte folyamatosan ügyelni rá. :-S
#11.-15. A hozzádhasonló elutasító nőkkel meg már tele van a pisztolyunk. Nem rosszból mondom de ha megfigyeled,kicsit átértékeled magadban megfigyelheted,hogy a nyitottságod hiányából akadnak,és biztos hogy már akadtak is problémáid a férfiakkal,tényleg nem kell ezt ilyen erőszakosan-ellenzően felfogni.,.ez sem egy olyan dolog ami pl. fájdalmat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!