Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Mi a véleményetek erről a testalkatról? "Girnyó"?

Figyelt kérdés

[link]

Jó, mindenkinek egyértelmű, hogy nem girnyó, kivéve a barátomnak, aki a képeken van. Ő konkrétan megszállott, volt hogy sírt(!!) a tükör előtt, hogy miért ilyen xar a teste, megszállottan gyúr, minden nap órákat tölt a konditerembe (ez amúgy kezdi megmérgezni a kapcsolatunkat, de mindegy..)

Hiába mondom neki, hogy nekem így tetszik, nem hallgat rám, azt szajkózza, hogy addig nem hagyja abba, amíg nem lesz álom, Adonisz teste...jaj...

Nektek ez így bejön amúgy? Sok, vagy tényleg nem elég jó?

27 éves amúgy

2015. dec. 4. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
szánalmas, és minden amit képvisel. Gondolom az agya mint a borsóé. Blöööe
2015. dec. 4. 19:49
 12/23 anonim ***** válasza:

Tény, hogy segg lapos, lábszár ropi, ezekre még ráfér bőven.

Felsőtesttel nagy baj nincs!

2015. dec. 4. 19:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez valami testképzavar lesz nála, nézz utána, inverz anorexia, orthorexia. Nyilván nem girnyó. De azt tudod, hogy cuccol is ugye?

(A lába meg nem is látszik a gatyától, az csak egy dolog, hogy vékony a vádlija, azon nem nagyon lehet változtatni edzéssel se, max minimális mértékben)

2015. dec. 4. 19:59
 14/23 A kérdező kommentje:

#10 - nincs szét szoláriumozva.... Az meg hogy milyen 'betűs állampolgár", az hadd legyen az én 'gondom'.

#11 - a borsónyi agyával a BME-n diplomázott :)

2015. dec. 4. 20:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak bajok. Én nem tudnék ennyire önimádó emberrel együtt lenni, akit ennyire foglalkoztat a teste. EZektől a telefonos önfotóktól rosszul vagyok. Nem girnyó egyáltalán, de nekem ez már nem is tetszik.
2015. dec. 4. 20:46
 16/23 anonim ***** válasza:

Szóval akkor tényleg cigó? :)

Van viszonylag normális is közöttük, ismerek is, de csak egyet.

2015. dec. 4. 20:50
 17/23 A kérdező kommentje:
Roma, úgy hívják :)
2015. dec. 4. 20:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem tetszik. a teste túl sok már nekem. a fenekével és a lábával nincs gondom, de nagyon aránytalanok a testével együttesen.
2015. dec. 4. 21:04
 19/23 anonim ***** válasza:
testképzavaros gondolom ha ezt girnyónak látja. Pszihológushoz esetleg célszerü lenne elmennie
2015. dec. 4. 21:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez neki girnyó? Ez nem girnyó. Ez egy sportos, erős, kigyúrt fèrfitest, a girnyóhoz semmi köze, nyugtasd meg a barátodat, hogy ez egy csomó lánynak túl sok, egy csomó lánynak tökèly, ès a lányok max. 1%-ának kevès/girnyó. :)
2015. dec. 4. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!