Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, aki azzal növelte az aktus idejét, hogy maszturbalas időtartamát hosszabbította meg?
Figyelt kérdés
Köszönöm, az értelmes válaszokat.2015. dec. 4. 17:11
2/4 A kérdező kommentje:
Korai magomlese volt, s masztizott, nem élvezett el, egyre tovabb bírta máj mikor a csajjal összejött a dolog, akkor nehezebben ment el.
2015. dec. 4. 17:23
3/4 anonim válasza:
én ebben reménykedek de szűz vagyok... masztinál gyors mozdualtokkal sem tudok elmenni 5-10 percnél hamarabb ha akarnám se.
4/4 anonim válasza:
Ez nem rövid folyamat... Hosszan kell csinálni többször és nem egy hétig ha 20 percig is bírod nem jelenti azt hogy a sex is addig fog tartani mert az hogy egy nővel vagy és nem a markoddal TELJESEN más érzés :) nekem is van hogy 2-3 perc ha nem olyanok a körülmények ha eltelik 3-4-5 nap sexel már a gyorsabb tempó is menni fog addig csak lassan, lélegezz és koncentrálj az is nagyon jó tud lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!