Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, tegyétek a kezeteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tegyétek a kezeteket a szívetekre! Ki mondja azt, hogy ugyanannyira kívánjátok napi többször is a párotokat 5+ év múlva is, mint annak elején? Nem gondoltok rá, hogy milyen lenne más, a párotoknál szebb (mindig van) nővel?

Figyelt kérdés
Az emberiség, és főleg a férfiak arra vannak kódolva, hogy ne monogámak legyenek. Több nővel legyenek együtt. Tényleg 10 ből 1 férfi olyan, hogy ha évek óta kapcsolatban él, és egy gyönyörű nő szemet vet rá, akkor nem fognak nemet mondani. Az újdonság hatása erős tud lenni adott esetben?
2015. dec. 3. 22:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy baromság így. Hogy lehet Ennyire általánosítani? Nyilván van ilyen és olyan ember is. ( férfi is és nő is ) nekem régen ha nem volt egyszerre több barátnőm vagy pár hónapig nem léptem félre akkor rosszul éreztem magam. Aztán megismertem valakit aki mellett ezek nem merültek fel, feleségül vettem, már 10 éve vagyunk együtt ( van két gyerkőcünk) És nem hogy rosszabb vagy laposabb lenne a szex vagy a kapcsolatunk, hanem egyre szenvedélyesebb és egyre vadabb. Itt tehetném fel a kérdést, hogy minek kínlódnék mással, ha a feleségemmel tökéletes minden? De ezt sem lehet általánosítani. Ez a mi kapcsolatunk, másnál vagy ilyen vagy nem.
2015. dec. 4. 04:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezekben a hetekben már ugyan nem így van, de az idő nagyobb részében épp ezért van egy-két lány akivel pótlom az igényeket. A legutóbbi kettő épp elköltözött, az egyik külföldre, a másik vőlegényéhez Kaposvárra. Így most nincs semmi ilyen. De alakul.

Szóval a válaszom: annyiszor épp nem, de azért a nejem se rossz bőr így közel a negyvenhez, de azért a huszonév végi csajokból gyakran akad.

40F

2015. dec. 4. 14:15
 13/13 Stenkk válasza:
Nálunk az a helyzet ,hogy ot rve vagyunk egyutt paromnak mar hati harom is eleg en meg hetbol hetszer dongetnem vagy akar megtobbszor is . Szamomra nagyon kivanatos es ot ev utan is eltudom mondani hogy szerelmes vagyok bele. 20/f
2015. dec. 7. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!