Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj?
Figyelt kérdés
21/l vagyok.
És nagyon könnyen nedvesedek, gond? :S
2015. dec. 3. 21:02
11/18 anonim válasza:
Kedves 21 éves Cicuska! Most komolyan,mi másért írnál ki ilyen kérdést, ha nem azért hogy a kandúrok megrohamozzanak és záporozzanak a privát üzenetek?!?! De tudod mit, válaszolok a kérdésedre. Ja amúgy kan vagyok én is.
Nem gond, sőt nagyon pöpec! Ezt a jelenséget azért csinálja a természet, mert ez így van rendjén. Remélem valaki rövid időn belül kihasználja ezt a képességed!
12/18 A kérdező kommentje:
:) nem azért írtam ki,bár tény,h sok üzi jött
2015. dec. 3. 22:54
13/18 anonim válasza:
Szerintem nem örülnél neki, ha szárazon tolnák be neked a bránert. Akkor most kikövetkeztetheted magad is, hogy gond e, vagy sem.
14/18 A kérdező kommentje:
De nekem az a bajom,h szinte barmikor bárhol és néha kellemetlen. :/
2015. dec. 4. 06:17
15/18 anonim válasza:
A bármikor bárhol át is nedvesedsz? Használj olyankor tisztaságit! :)
Amúgy meg nem gáz, imádjuk!
Úgy jó a punci, ha nedves, mint a kutyus orra! :)
33F
16/18 anonim válasza:
Nagyon gáz, a férfiak csak szárazon szeretik
17/18 anonim válasza:
Nincs is annál jobb mint amikor nedves!!Én speciel imádom a nedves puncit miközben orgazmusik nyalom és közben nyelem le sok finom puncinedvet!Arról már nem is beszélve hogy milyen jó hangja van mikor a zacsi csattan miközben lököm tövig :D :D :D
18/18 Krisztike 95 válasza:
Ne aggódj én is könnyen nedvesedem.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!