Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem hozzá vonzódni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nem az esetem. Szóval nem tetszik nekem. Viszont múlt hét szombat óta, olyan mintha fejbe vertek volna.
Nem ismerem nagyon a srácot, csak egy suliba járunk. Múlt héten együtt buliztunk, táncoltunk. És azóta olyan vagyok mint aki megőrült. Állandóan ő jár a fejemben, de szexuáliasn vonzz. Nagyon nagyon... Azthiszem megvan a kémia a srác irányába. Visszafele meg nemhiszem. Vagyis nemtudom, mert azóta nem beszéltem vele. Csak köszön és mosolyog, szóval nemtudom. Amúgy meg 1,5 évvel fiatalabb mint én.
Hogyan verjem ki a fejemből? Vagy mit tegyek? Kívánom
19/L
2015. dec. 3. 20:21
1/3 anonim válasza:
manapság a ti korotokban nem szégyen ha egymásnak estek :)
3/3 anonim válasza:
17 és fél éves sráccal leállsz ? pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!