Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Érzem, hogy elkezdtem hozzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzem, hogy elkezdtem hozzá vonzódni. Mit csináljak? Bővebben lent. 20/L

Figyelt kérdés
Na szóval a helyzet a következő: Én 20 éves lány vagyok,soha eszembe nem jutott nővel lenni,de még csak gondolati szinten sem. Viszont kb 1 éve összebarátkoztam egy nővel,aki elmondta,hogy ő volt már 2 csajjal és akiről non-stop beszéltünk,h szerelmes belé,az egy lány. Na már most,ezen elsőre eléggé meglepődtem,de egyáltalán nem ítéltem el.Viszont mi nagyon jóba lettünk viszonylag rövid idő alatt,borzasztóan különleges csaj és soha nem történt még velem ilyen,hogy valaki előtt ennyire megnyíltam,de ez azért lehetséges,mert ő a kezdetektől fogva annyira aranyos és őszinte volt velem. Nagyon sokmindenben hasonlítunk és amikor belenézek a szemébe valami nagyon fura érzés van bennem és kicsit mintha elmerülnék benne. És amiatt,hogy lelkileg ennyire közel kerültünk egymáshoz azt hiszem elkezdtem hozzá vonzódni.. amivel nem igazán tudok mit kezdeni,de az viszont biztos h ő nem fog nálam kezdeményezni,mert ő ugy volt eddig lányokkal h azok nyitottak felé és ő is csak 3-4 évvel ezelőtt fedezte fel ezt a hajlamot saját magában úgy h 31 éves és egyébként van pasija,csak nem zavarja a pasit ha éppen lánnyal van. Na de az a lényeg,h én nem akarom lejáratni magam és nekem nagyon új ez az egész,viszont tudom h egyre csak erősebb lesz bennem ez az érzés.És tényleg nagyon cuki velem és keresi a társaságomat és olyan mintha ikerlelkek lennénk,de neki nagyon sok barátja van és fogalmam sincs h velük akár egy kicsit is másképpen vislekedik e mint velem. Szóval fogalmam sincs mit csináljak. En keptelen vagyok kezdemenyezni... vagy legyek őszinte és körülírjam neki ezt a szitut? Szerintetek?

2015. aug. 9. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg nyugodtan. Ha meg nem próbálod meg lehet, hogy később bánni fogod.
2015. aug. 9. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egymásra várok és csak egy kis követ kéne dobni a tóba,hogy felcsapjanak a hullámok.Meséld neki azt,hogy álmodtál vele,azt rád bízom,hogy mennyire meséled erotikusnak ezt az álmot,de szerintem nem sok kell neki,hogy ráharapjon a dologra.
2015. aug. 9. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem pedig továbbra is ciki a biszexualitás, akármennyire is divat.
2015. aug. 9. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

beszélj vele.

esetleg menj vele,vhová ahil sok barátja van és figyeldmeg,hogy velűk hogy viselkedik,lehet hogy csak azért érzed így mert nem megszokott a környezetedben,és igazábol mindenkivel közvetlen,aranyos stb.

és légyszi írdmeg milett.

2015. aug. 10. 12:59
 5/10 A kérdező kommentje:
igen,az tuti h mindenkivel az :D
2015. aug. 10. 23:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
na történt valami?
2015. aug. 12. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Teljesen természetes hogy felmerül benned a dolog! Ezzel szinte mindenki így van, fiúk lányok egyaránt (persze mi pasik nem anyira szoktuk ezt nyíltan vállalni, elvégre hova jutna a a sok macsó ;) ).

Ha úgy érzed van benned annyi bátorság hogy a végére járj, hát hajrá! Van egy olyan erzésem hogy nem véletlenül hozták a tudomásodra hogy az a lány időnként "csajozik".

Ulj le vele beszélni, esetleg valami kellemes is lehet belőle. Mindenesetre azt is tisztázd vele, hogy neked ez az első alkalom. Ha teheted tedd ezt olyankor, amikor esetleg spontán módon akar történhet is valami, ne időpontot akarj egyeztetni, az elronthat mindent!

Szerintem erdemes hagyni hogy ő irányítson, amíg fel nem oldódsz egy kicsit, es utána kezdeményezz nyugodtan. Ha pedig valami jól esik, jelezd, hidd el akkor jobban rad koncentrál a partnered! Sok sikert!!!!

2015. aug. 12. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd: egyedül te és csakis te döntöd el, hogy akarsz-e valamit ettől a csajtól! Az, hogy gondolsz rá és álmodozol róla, még nem kötelez semmire. Neked kell tudni, hogy belefér-e az életedbe egy leszbikus kapcsolat.

Az természetes, hogy ha van egy biszex barátnőd, akkor gondolsz erre-arra, mert hát mégiscsak van esélyed nála. De továbbra is csak azt mondom, hogy te döntöd el!

2015. aug. 12. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
de miért én döntöm el? lehet nem is tetszem neki :D ezért félek neki elmondani vagy így testbeszéddel jelezni stb
2015. aug. 12. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

És mi van ha esetleg elutasít?A barátság attól még megmaradhat.

Ha meg sem próbálod,akkor nem tudhatod mi lett volna ha...

Meséld el ugyanezt amit itt írtál neki is.

Szerintem ebben nincs semmi gáz!Ha ennyire kedves,közvetlen ember akkor meg fog érteni.

2015. aug. 12. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!