Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajba kerülhetek, ha ilyesmi "bulikat" űzök a sráccal?
Megismertem nemrég egy srácot. Jelenleg ilyen haver szinten vagyunk, bár amúgy rohadtul érezhető, hogy bejövünk egymásnak (nekem legalábbis igen, külsőre mindenképp), de ez nem került még szóba köztünk.
22 éves egyébként, és hát...hú... Szóval ő ilyen nagyon szabad típus, teljesen a maga ura, kötöttségek nélkül él, imád provokálni, tehát ilyen "lázadó típus". Nem ezt nézné ki belőle az ember, mert amúgy tényleg nagyon jó pasi.
Valamilyen szinten bejön ez a szeleburdisága, viszont ma közölt velem valamit, amit szeretne majd velem együtt "űzni", és ami kicsit lesokkolt : elmesélte, hogy ha épp unatkozik, akkor elmegy egy gazdag környékre, kifigyel egy luxusház szerűt, figyeli hogy van-e otthon valaki, ha nincs, akkor pedig belóg (nem tudom, hogy, ne kérdezzétek), nem visz el semmit, max. kicsit felfordulást csinál, kajál, meg hasonlók, aztán "fedezékbe vonul", megvárja amíg hazaérnek és észreveszik, hogy betörtek, ő pedig a legnagyobb csendben megpróbál távozni. Mert hogy őt izgatják ezek a veszélyhelyzetek.
Köpni-nyelni nem tudtam. Ha jól emlékszem, láttam egy hasonló filmet, amiben ezt csinálták, ott nagyon viccesnek tűnt, de élesben ez elég durvának hangzik.
Nekem tényleg nagyon bejön ez a srác, és szeretem benne hogy ennyire "laza", de ez azért kicsit lesokkolt, főleg hogy velem akarja csinálni.
Ti mit gondoltok erről? Kérlek ne tartsatok komplett idiótának a kérdés miatt, csak érdeklődöm :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!