Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már szex kapcsolata segítene?
Még sosem volt ilyen kapcsolatom, viszont van egy pasi akivel van szimpátia és megmondta mit szeretne. Nincs sok időm randizgatni, talán benne lennék, de nem tudtam eldönteni. Nem tudom, hogy zajlik egy ilyen "esemény" nekem ez túl érzelmek nélküli, ami persze lehet ettől még, hogy jó. De félek a helyzettől, az ismeretlenségtől.Hogyan lehet feloldódni, vagy egyáltalán van-e erre idő, érdekli-e a másikat, vagy csak nekem esik? Mitől lesz egy ilyen jó nőnek, férfinak?
Köszönöm, ha hasznos válaszokat adtok:-)
Nálam:
találkozunk, beszélgetünk, szexelünk, beszélgetünk, majd hazamegyek :D
26N
Ez ugyan olyan, mint egy rendes kapcsolat, csak a közbülső időben nem foglalkoztok egymással. Ugyan úgy lehet beszélgetni, beülni valahova. Volt sok ilyen kapcsolatom.
Mondjuk van 3 órátok egymásra, találkoztok valahol, beültök egy italra, beszélgettek, kicsit oldódtok - 1 óra. Aztán fel szobára, fürcsi, akár egy masszázs és máris mehet a szex, ez kb. másfél órás programnak jó. Utána egy fél óra kis beszélgetés, összepakolászás közben és mindenki megy a maga útjára, élni az életét.
Köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok egy nagy ivós, pár korty a fejembe száll, azt nem merném bevállalni.
Ezek szerint tehát nem annyira "k-vás" a dolog, hogy jön a pasi megvan a dolog aztán hazamegy.
Miért lenne k.u.rvás? Ez a kettőtök kölcsönös élvezetéről szól, azt és úgy csináljátok, ahogy jó mindkettőtöknek. Itt is kell a kommunikáció, hogy ki mit vár el, mit szeretne egy ilyen kapcsolatban. Az élvezetről szól, kettőtökéről, azzal a különbséggel, hogy a hétköznapokban nem mentek egymás agyára :-D
(#2-es voltam)
nálunk úgy zajlik h megbeszélünk egy időpontot akkor felmegyek vagy ő jön át, beszélgetünk filmezünk és olyankor egész éjszaka szexelünk :) nálunk nem volt tisztázva h kit mit szeretne mindent kipróbáltunk :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!