Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? A vad szex vagy az érzelmes, lágy együtt ringás?
Figyelt kérdés
Nők és pasik véleménye is érdekel
Csak egy közvéleménykutatás nekem
Tudom ember függő,de melyikből lesz több
2015. dec. 1. 18:39
2/17 anonim válasza:
Én(férfi) leginkább a vad, kemény, állatias szexet szeretem.
Persze néha jó a gyengéd szeretkezés is, de csak néha.
Sajna most úgysincs senkim, így most a semmilyen szex van.
3/17 anonim válasza:
Most mondhatnám azt hogy mikor melyik. Mikor milyen kedvem van. Igazából mindenkinek más a beállítottsága. Én személy szerint úgy fogalmaznék hogy a szenvedélyes szexet szeretem, abban benne van minden csak már szívesen élvezném :) 29F
4/17 anonim válasza:
A vad és szenvedélyes szexet szeretem.
28N
7/17 anonim válasza:
Én szeretem amikor az elején lágy, érzéki, finom dolgok történnek, aztán persze én is a vad szexet létesítem előnyben
8/17 anonim válasza:
Lágy, érzéki kezdés után állatias szenvedély.
9/17 anonim válasza:
nekem mindegy milyen szex csak Milfel csináljam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!