Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csinálja?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt ,de sohase "fogdos" .
Látom ,hogy más lányokat a pasijuk az utcán is csókolgatja meg ölelgetni ,de engem nem..
Kérdeztem tőle ,de csak annyit mondott,hogy mert nem...
Aztán ennyiben is hagyta :(
Amúgy a szex terén nincs semmi gond :)
2015. dec. 1. 16:52
1/11 A kérdező kommentje:
Én 21/l Ő 23/f
2015. dec. 1. 16:52
2/11 anonim válasza:
Nálam ugyan ez. Utcán a kezem se fogja meg. Amikor szóba hozom megfogja de az úgy milyen már. Kb lesz.rom mostmár nem hozom fel.
3/11 anonim válasza:
Ő egyszerűen nem ilyen..
Ha nem csinálja mások előtt akkor nem akarja mások orrára kötni, ezzel nincs semmi baj :)
4/11 anonim válasza:
2 oka lehet neki! Az egyik az hogy nem szeret igazán és nem akar veled úgy mutatkozni az utcán és igazából csak szexre kellesz vagy aminek kissebb az esélye hogy olyan felfogása van hogy ez a fajta intimitás már neki nem utcára való!Ha nem akar konkrét választ adni rá akkor gondolkozz el azon hogy van-e így jövője a kapcsolatnak és ha nincs akkor szakits vele hisz annyi idő áll még előtted!
5/11 anonim válasza:
azonnal elhagynék ilyen csávot. én fogdosom is és fogom a kezét is. én 32ffi ő 22l
6/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy nem szeretne , már 2 éve együtt vagyunk ,már elhagyhatott volna 1000x...
2015. dec. 1. 17:04
7/11 anonim válasza:
gondolom hogy a szex terén nincs gond, de vélhetően neki cska az tetszik benned. dugni jó vagy de az utcán szégyell. ha vigasztalódnál privátban megadhatom a számom... vagy a farokméretem :)
8/11 A kérdező kommentje:
7-es köszi , de nem kell .. -_-
Nem csak dugásra vagyok ...
2015. dec. 1. 17:09
9/11 anonim válasza:
Egyéni preferencia. Én pl. imádok kézen fogva sétálni, de nem szeretek nyilvánosan csókolózni és mást sem szeretek így látni. Szerintem nem való az utcára, hogy az ember nyalja-falja a párját. Egy puszi kedveskedésből, viccből, ha a helyzet úgy hozza, de vannak akik egy komplett előjátékot lenyomnak nyilvánosan, az szerintem nem oda való.
10/11 A kérdező kommentje:
Jó , én se arra gondolok utolsó :)
Csak mondjuk a kezemet megfoghatná.
2015. dec. 1. 17:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!