Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a koliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a koliban egy csaj ilyen bugyutasággal utasított el ma este?

Figyelt kérdés

Bejön a csaj, párszor szexeltünk, most is akartam. Írtam neki, de annyit válaszolt, hogy "most nem, most integrálok".

1. Azt sem tudom, mi az, hogy integrálok

2. Szerintetek nem kíván, vagy megunt, vagy mi?

2015. nov. 30. 21:09
1 2 3 4
 31/34 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem a megértéshez sokat segítene, ha utánanéznél, mi az az integrálás.
2015. dec. 1. 19:18
 32/34 A kérdező kommentje:

Utána néztem ma mert kíváncsivá tett. Hát ezek után hagyom is a csajt a hieroglifáival.

Szerintetek fog írni ha megírta a zh-ját?

2015. dec. 1. 23:08
 33/34 aladar12 ***** válasza:
52%

mert a te bölcsészdolgaid jobbak, ugye?

amúgy szerintem nem fog írni, hanem inkább készül a vizsgákra és még deriválni is fog akkor, úgy vigyázz.

2015. dec. 2. 08:50
 34/34 PearlDiver ***** válasza:
Hát ne haragudj kérdező, de a helyzetben tanúsított hozzáállásod rosszabb, mint egy fehérzaj-függvény kiszámíthatósága, az empátiád a zéróhoz konvergál. Szerintem elég alacsony a korrelációd ezzel a lánnyal, mindketten jobban járnátok, ha a kapcsolatot beszoroznátok nullával.
2015. dec. 3. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!