Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha a koliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a koliban egy csaj ilyen bugyutasággal utasított el ma este?

Figyelt kérdés

Bejön a csaj, párszor szexeltünk, most is akartam. Írtam neki, de annyit válaszolt, hogy "most nem, most integrálok".

1. Azt sem tudom, mi az, hogy integrálok

2. Szerintetek nem kíván, vagy megunt, vagy mi?

2015. nov. 30. 21:09
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem. Én csak megállapítottam, hogy nem tudom, mi az, de nem arra kérdeztem rá.
2015. nov. 30. 21:32
 22/34 Költőnő? ***** válasza:
ó, a mellébeszélés és az értetlenkedés már elég jól megy xd
2015. nov. 30. 21:34
 23/34 A kérdező kommentje:

Most mit köttök bele? Nem az volt a kérdés, hogy mi megy, meg mi nem.

Ha egy csaj azt írja, hogy most integrál, akkor tényleg integrál, vagy csak nem akar velem lenni?

2015. nov. 30. 21:35
 24/34 anonim ***** válasza:
Büfészakon biztos nem kell integrálni :)
2015. nov. 30. 21:39
 25/34 Spiritrobber ***** válasza:
100%

Mivel most már tudod, hogy matekos dolog ezért nem érdekel... sőt alapvetően sem érdekelt, hogy mit csinált... csak a szex volt a lényeges. Egy szexkapcsolat még nem is gáz, viszont szerintem egy ennyire felszínes dolog már kezd az lenni....

Továbbá, mivel nem tudtad mi az utánanéztél... Pontosabban itt utána kérdeztél mert arra, hogy rákeress miért nem ér rád a lyukad már derogáló volt.

Szóval összességében igen is utána néztél, igenis nem tudod, humánus létedre kifejezetten szűklátókörű vagy és a viselkedésed a legkevésbé sem humánus.

És igen, borzasztóan hasonlítasz egyik másik politikusra akiknek a szájuk jár csak azt nem tudják mit mondd.

Azt hiszem, most már értem, hogy egyik másik parlamenti ülésen miért nem a kérdésre érkezik a válasz..

Gratulálok! Jó pályát választottál jó országban.

Azért kötöttünk bele, mert a lány válaszát bugyutaságnak tartottad holott a te kérdésedről ordít ez inkább.

2015. nov. 30. 21:40
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha már politológiával foglalkozol, akkor tudnod kell, hogy az egyik alapvető tulajdonsága, hogy egy multidiszciplináris tudomány, tehát több tudomány együttműködéseként jött létre. És ezek között bizony vastagon ott a matematika és a közgazdaságtan, elvégre hogy akarsz politikával, politikai döntésekkel, folyamatokkal foglalkozni, ha nem látod át mögötte pl. a gazdasági összefüggéseket?

Arról nem is beszélve, hogy ha nem is tudsz integrálni, az alapműveltséghez hozzátartozik (igen, hozzá!), hogy tudd, ilyen is van!

2015. nov. 30. 21:50
 27/34 anonim ***** válasza:
Értelmes, felelõsségteljes lánynak látszik az alapján, hogy a tanulást választotta helyetted. Bár lehet hogy kamu, mert úgy látszik a te világodban ilyet nem csinálnak.
2015. nov. 30. 21:58
 28/34 anonim ***** válasza:
Remélem mostanra kiverted háromszor a farkadat és belenyugodtál abba,hogy nem kellesz neki.
2015. nov. 30. 22:12
 29/34 aladar12 ***** válasza:
szerintem megunt. én is inkább integrálnék, minthogy egy politológust hallgassak.
2015. nov. 30. 22:20
 30/34 anonim ***** válasza:

először is: tudd meg, mi az az integrálok.

másodszor: sztem nem csíp.Ez van.

2015. dec. 1. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!