Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mit gondoltok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok az olyan nőkről, akik sok szelfit tesznek ki magukról?

Figyelt kérdés
Nem kell, hogy pucsítós, csücsörítős vagy villantós legyen. Egyszerűen csak azokra gondolok, akik úgymond szeretik megmutatni magukat, kedvesen mosolyogva.
2015. nov. 30. 21:04
1 2
 11/12 PearlDiver ***** válasza:

Szerintem egy szelfinek akkor van értelme, ha

-egy megörökítésre érdemes pillanat következik be és

-épp nincs aki fényképezzen.

Valljuk be, rengeteg csinos lány facebook-albumai nem ilyenekkel vannak rogyásig tele. Inkább a remélt lájkok és csodáló kommentek miatt ontják őket sokan.

Nem ítélem el ezeket a lányokat, hiszen nem ők akartak bizonytalanok, a testükkel elégedetlenek lenni. Inkább sajnálom őket, hogy nem jut nekik megfelelő feloldás, pl segítő beszélgetés.

Egy kiegyensúlyozott, valóban boldog embernek vagy nincsenek feltöltve képei, vagy csak a fent leírt, fontos pillanatokat megörökítő fotók. Szerintem.

2015. dec. 1. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Ezt pózerkodásnak hívják, amikor bájolognak, ráadásul tükör előtt mobillal. (ez a 2 tárgy, nélkülözhetetlen a mai kis pics.@ák fényképeiről. :D )

Figyelemfelkeltésből készítik, hogy a középpontban legyenek. Tisztában vannak vele nagyon is, hogy jó az alakjuk. Felb.@ssza az egójukat. Én, ki nem állhatom az ilyen kis csitriket.

2015. dec. 1. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!