Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok az olyan nőkről, akik sok szelfit tesznek ki magukról?
Szerintem egy szelfinek akkor van értelme, ha
-egy megörökítésre érdemes pillanat következik be és
-épp nincs aki fényképezzen.
Valljuk be, rengeteg csinos lány facebook-albumai nem ilyenekkel vannak rogyásig tele. Inkább a remélt lájkok és csodáló kommentek miatt ontják őket sokan.
Nem ítélem el ezeket a lányokat, hiszen nem ők akartak bizonytalanok, a testükkel elégedetlenek lenni. Inkább sajnálom őket, hogy nem jut nekik megfelelő feloldás, pl segítő beszélgetés.
Egy kiegyensúlyozott, valóban boldog embernek vagy nincsenek feltöltve képei, vagy csak a fent leírt, fontos pillanatokat megörökítő fotók. Szerintem.
Ezt pózerkodásnak hívják, amikor bájolognak, ráadásul tükör előtt mobillal. (ez a 2 tárgy, nélkülözhetetlen a mai kis pics.@ák fényképeiről. :D )
Figyelemfelkeltésből készítik, hogy a középpontban legyenek. Tisztában vannak vele nagyon is, hogy jó az alakjuk. Felb.@ssza az egójukat. Én, ki nem állhatom az ilyen kis csitriket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!