Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok az olyan nőkről, akik sok szelfit tesznek ki magukról?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy pucsítós, csücsörítős vagy villantós legyen. Egyszerűen csak azokra gondolok, akik úgymond szeretik megmutatni magukat, kedvesen mosolyogva.2015. nov. 30. 21:04
2/12 anonim válasza:
Semmit! Az ő dolguk. Ja,csajszi vok!
4/12 anonim válasza:
Nem elégedettek az életükkel, félnek attól, hogy nem felelnek meg másoknak. Gyenge, jellemtelen emberek.
7/12 anonim válasza:
Szerencsétlen, akaratgyenge birkák akik azt hiszik, higy ettől majd értelnet kap az üres egyhangú életük.
8/12 anonim válasza:
Annyira keserűen érintenek a mai generáció ilyen fajta szokásai. Már a facebook is, is hogy nélküle már nem egykönnyen boldogul az ember. Ez szerintem szomorú Nekem nincs ilyen oldalam, és tényleg lemaradok miatta dolgoktól...Annyira idegenez nekem, pedig én is még csak 21 vagyok..
Szóval pusztán csak azt gondolom hogy az a lány a mai társadalom fiatal táborának egyik tagja. Sajnos kevesen lógnak ki a sorból, ahhoz képest hogy mennyien nem.
9/12 anonim válasza:
nem kell a tömegp..csa, akinek nincsen élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!