Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki nagyon?
Egyetemen egy nagyon helyes sráccal ülök,és totál rá vagyok izgulva , ma mikor hátra dőlt,egyszer csak at ugrott be ,hogy ráhajolok és lesz.pom....
Már hajoltam is ,de amikor rám nézett hirtelen zavarba jöttem és ahogy hirtelen felakartam kapni a fejem beütöttem a padba majd vissza a srácnak a ...-jára :/
10/? Ciki ?
Amúgy jól reagálta le csak röhögött aztán felsegített ,de azért mégis ,egyáltalán lehet így még esélyem Szerintetek? :S
21/l 21/f
Ugye tudod, hogy az államilag finanszírozott képzés azt jelenti, hogy az adófizetők finanszírozzák az egyetemi tanulmányaidat? Ergó leszel szíves órán a tanárra figyelni és nem a csoporttársad farkáról fantáziálni!
Ha meg annyira beindulsz tőle, mi a francért nem hajtasz rá órán kívül? Hívd el valahova - pl. egy buliba - és nyíltan fejezd ki a szimpátiádat!
Nyugi, a tanulmányi eredményeim így is jók :)
Egy ilyentől nem dől össze a világ..
Ha valóban pont ott fejelted le akkor csak annyit mondj tudod ahova pacsi oda puszi.
Dedós szöveg de bejöhet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!