Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírtam el magam pasi létemre szex végén?
Figyelt kérdés
Életem legjobb dugásait egy lánnyal éltem át nem rég. A harmadik alkalommal sírtam, miután elélveztem. Teljesen váratlanul jött. Nem értem magamat
28/F
2015. nov. 30. 05:40
1/12 anonim válasza:
Mert általában fiúkkal szoktál dugni ?
2/12 anonim válasza:
Hormonok+érzelmek=kiszámíthatatlan reakciók. Az ember életének egjobb dugásakor bármi elõfordulhat. Gratulâlok hozzá.
4/12 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy bekönnyeztem orgazmus közben.Ebben semmi ciki nincs. Szóval ne aggódj. :)
5/12 anonim válasza:
Mert pasi vagy. Férfi ember nem sír.
6/12 anonim válasza:
Utolsó ez nagy hülyeség már megbocsáss! Egy férfi is érző lény. Miért ne sírhatna?:o
7/12 anonim válasza:
Jó, de mér akkor? Egy kicsit igazán várhatott volna még.
8/12 A kérdező kommentje:
Bennem fel sem merült, hogy ciki lenne. "Férfi ember nem sír" Én sírok, és férfi vagyok. Nem fogom magamat vissza csak azért, hogy kedveskedjek az embereknek azzal, hogy megfelelek az elvárásaiknak. Ezzel nincs gond. Igazából a kérdés nem az volt, hogy méltó magatartás-e a sírás, hanem az, hogy mitől lehet. Nem bánatomban, és nem isz szomorúságomban sírtam. Csak jött.
2015. nov. 30. 13:08
9/12 anonim válasza:
Nem lehet azért mert erős volt az orgazmusod? Sztem attól.
10/12 anonim válasza:
A hormonok dolgoztak benned.
Igazából ez a szitu nagyon aranyos. Ha velem történne ilyen, hogy a partner férfi elsírná magát, nagyon boldog lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!