Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi pár alkalommal úgy kitágulok, hogy párom nem érez már semmit, meg én sem?
Annyira nedves leszek és tág, hogy már nem is érezzük egymást szinte, élvezhetetlen lesz a szex mindkettőnk számára.
Párom méretei teljesen jók, és velem sem volt idáig semmi probléma, nem tudom mi lehet ennek az oka, nem szültem és nem is d...tak szét ( már Elnézést)
23l
nagyon felizgulsz
esetleg azt próbáljátok ,hogy misszionárius póz,de a te lábaid összezárva és az övé meg kívül
vagy ue. de hason vagy
akkor még szorítani is tudsz
Hallottál már a kegel gyakorlatokról? A lenti izmokat is karban kell tartani!
30f
Melyik tahó pontozott le 0%-ra?! Talán ha ennyire nem értetek a témához és nem tudjátok mi az a Kegel gyakorlat akkor....áh inkább nem írom ki!
Meg lehet találni neten, rengeteg oldal foglalkozik ezzel. Többnyire szülés után ajánlják, hogy visszanyerjék erejüket a vagina izmai, de akinek hamarabb is jelentkeznek iyen problémái mint a kérdezőnek, azzal segíthet magán nagymértékben! (de bárki végezheti panasz nélkül is, mert erőteljesebb lesz az orgazmus is, erősebb izmokkal).
Köszi a piros kezeket még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!