Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiment maszturbálni?
Párom elég sokszor felkel éjszaka, sajnos nem túl jó alvó. Olyankor én is sokszor felkelek. Amikor kimegy pisilni, sose csukja be a wc ajtót, mert ugye én tudom hogy bent van és hát amúgy se ciki egymás előtt pisilni :D
Viszont...Tegnap este kiment és hallottam amint be is zárja az ajtót, majd amikor visszajött látta, hogy megyek ki én is a mosdóba , és hebegve kérdezte meg, hogy "te is fent vagy?,nem tudsz aludni ?"
És kérdezte hogy mióta vagyok fent...mondtam hogy egy ideje... És akkor mondta, hogy "jaaa..én nem tudtam aludni..itt mocorogtam az ágyban"...
Nem szóltam rá neki semmit igazából, de ilyet még sose csinált. 2 napja nem volt szex, mert kiderült hogy nem bírja a gumit, a gyógyszer pedig idő mire hat..
Miután bejött mondtam neki hogy mi lenne ha nem pihentetnénk, attól én még szeretném kényeztetni..És egyből felállt neki :D ami soha nem fordult még elő, mivel kell neki jó pár óra mire újra harcra képes :)
Tehát nem értem, hogy most csak én értettem félre ? Rákérdezzek nála ? :D
Nem
Miért ?
Én imádom a marhahúst, de nagy ritkán megkívánok egy mezei vajas kenyeret...
Am meg lehet h volt egy pattanás a fenekén, és nem akarta h lásd. Vagy csak énekelt a tükör elött. Ha rám hallgatsz, nem hozod szóba. Már csak azért sem, mert minden embernek szüksége van egy kis privát életre is.
Hogy nem azért csinálta,mert beszélt valakivel.
Akkor viszont kakkantott. Vagy felpróbálta a fehérneműdet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!