Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor szerettek maszturbálni?
Figyelt kérdés
Reggel, este, suli után , stb ...?
Korotokat is írjátok.
2015. nov. 5. 22:14
2/20 anonim válasza:
Itt olyan bátrak. Élőben meg azt is letagnák hogy tudják mi az :)
3/20 anonim válasza:
Amikor egyedul vagyok es hangoskodhatok.:)
4/20 anonim válasza:
Én nem tagadom le élőbe se :3
Am akkor ha rámjön és ez min naponta meg is történik :D
6/20 anonim válasza:
Még szép,hogy élőben nem hangoztatják a lányok. Mert ez nagyon intim. Nem tartozik senkire,nem kell tudnia az ismerősömnek,rokonomnak,barátaimnak ,hogy hányszor csinálom,milyen gyakran,és egyáltalán csinálom-e.
7/20 anonim válasza:
Mikor hangulatba kerülök. Napszaktól teljesen független.
18L
8/20 anonim válasza:
Nem szeretek maszturbálni. Dugni szeretek. Az önkielégítés csak kényszermegoldás.
Ha viszont rám jön, akkor mindegy, milyen napszak van.
9/20 anonim válasza:
Mikor az idom engedi, es el tudom magam lazitani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!