Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell valakit jól megujjaz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell valakit jól megujjazni/kinyalni? (úgy, hogy élvezze is) 18/F

Figyelt kérdés
Magát az alaptechnikát tudom, csak meg szeretném ismerni a tapasztaltabbak bevált módszereit!

2015. nov. 29. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
most mondanám, hogy ha igazán ösztönösen, figyelmesen és szeretetből, beleléléssel csinálod akkor nem nyúlhatsz mellé, de van azért 1-2 trükk is néha... kicsit önző vagyok mert nem osztom meg bárkivel :D Csak olyan sráccal osztottam meg a "tudásom" akiről tudtam biztosan h tényleg szerelmes mondjuk a barátnőjébe és neki akar igazi örömöt , nem csak villogni az egyetemen vagy gimiben h "milyen jól nyalok" ... :)
2015. nov. 29. 17:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Érdekelne :D Miért nem osztod meg privátban?
2015. nov. 29. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs erre külön recept. minden nő más, másképp reagálnak az ingerekre. Valaki jobban szereti, ha a csiklóját ingerlik, valaki más pedig, a csikló és hüvely, együttes izgatását. Valakinek egyszerre nem túl jó.

Minden nőnél ki kell tapasztalni, melyik a legjobb neki.

Én először lassan simogatom, puszilgatom, csókolgatom, nyalom. Általában a csiklót dörzsölgetem finoman, később gyorsítok a tempón vele. Jól megduzzadnak a külső szeméremajkak, bőségesen benedvesedik. Közben szoktam csókolózni, és a mellét izgatni. Sacc/kb. 5 perc alatt orgazmusa van. Van hogy kevesebb vagy több idő. Ha nagyon fel van izgulva, elég neki egy kis simi, és már tocsog.

2015. nov. 29. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Csináld és rájössz.A lány úgyis jelzi majd,ha jól csinálod.
2015. nov. 29. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, sztem is csaj függő. Vki elelvez 3 perc alatt attol h a csiklojaval jatszol, vki meg még a nyalast sem szereti. Vkinek az jon be ha vibrized es kozben nyalod..stb stb.

A G pont masszazsra nekem viszont meg senki sem mondta h rossz..sot..altalaban sikere van :)

2015. nov. 29. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Titok! :)
2015. nov. 29. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

kérdezd meg a barátom, ő profi :D de amúgy meg minden lány mást szeret. figyelj arra hogy miket élvez, és azokat csináld. rá fogsz jönni, ha majd kitapasztaljátok egymás testét :)

19N

2015. nov. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!