Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell valakit jól megujjazni/kinyalni? (úgy, hogy élvezze is) 18/F
Nincs erre külön recept. minden nő más, másképp reagálnak az ingerekre. Valaki jobban szereti, ha a csiklóját ingerlik, valaki más pedig, a csikló és hüvely, együttes izgatását. Valakinek egyszerre nem túl jó.
Minden nőnél ki kell tapasztalni, melyik a legjobb neki.
Én először lassan simogatom, puszilgatom, csókolgatom, nyalom. Általában a csiklót dörzsölgetem finoman, később gyorsítok a tempón vele. Jól megduzzadnak a külső szeméremajkak, bőségesen benedvesedik. Közben szoktam csókolózni, és a mellét izgatni. Sacc/kb. 5 perc alatt orgazmusa van. Van hogy kevesebb vagy több idő. Ha nagyon fel van izgulva, elég neki egy kis simi, és már tocsog.
Igen, sztem is csaj függő. Vki elelvez 3 perc alatt attol h a csiklojaval jatszol, vki meg még a nyalast sem szereti. Vkinek az jon be ha vibrized es kozben nyalod..stb stb.
A G pont masszazsra nekem viszont meg senki sem mondta h rossz..sot..altalaban sikere van :)
kérdezd meg a barátom, ő profi :D de amúgy meg minden lány mást szeret. figyelj arra hogy miket élvez, és azokat csináld. rá fogsz jönni, ha majd kitapasztaljátok egymás testét :)
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!