Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt mondják mindenkinek jár a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják mindenkinek jár a szerelem, igaz ez? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés
és tényleg mindenkinek joga van hozzá? Még nekem is?

2015. nov. 29. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Bár vannak kifejezetten rossz indulatú emberek, én tőlük megvonnám, és még pl. a terroristáktól is. Nekik csak élethosszig tartó kényszermunka járna.

2015. nov. 29. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek. Még neked is. Egyszer kell egy olyan személynek jönnie, aki szeret és te is őt.

De lehet túl pozitívan látom a világot.

2015. nov. 29. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést. Mit értesz szerelem alatt? Hogy beleszeretek valakibe? Ez mindenkivel megtörténik szerintem, bizonyos időnként. Hogy valaki Belédszeressen? Ez inkább a kinézetedtől és a pozíciódtól függ, hogy hol állsz a piramisban. Egy 70 éves nénibe vagy egy 130 kilós fiatal srácba senki nem fog beleszeretni. Vagy tegyük fel mégis, belém szeret valaki, aki nekem nem tetszik. Ez se jár szerintem, de ha meg is kapod, nem mész vele semmire. Vagy arra gondolsz, hogy egy kölcsönös szerelmi kapcsolat jár-e mindenkinek? Biztosan nem, ez szerencse dolga is és lehetőségeké, képességeké.

Hogy Neked van-e jogod hozzá? Szerintem ez nem jog kérdése. Ha nem vagy szerencsés a lányoknál, nyilván nem nézel ki jól, ez jórászt genetikaai adottság. De valaki vakon születik, vagy süketnek, vagy törpenövésűnek, vagy izombénulása van, és létezik még kismillió örökletes betegség. Nekik nemcsak a szerelem nem jár, hanem az se, hogy lábraálljanak-lássanak-halljanak. Valaki ivóvízhez nem jut más országokban, vagy éhenhal. Észak-koreában, de Mao előtt az éhező Kínában az emberek megették egymást, hogy ne haljanak éhen, nekik mi járt szerinted? Az élet nem igazságos. De tehetsz Magadért, fejleszd Magad.

2015. nov. 29. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Járni jár, csak nem mindenkinek jut.
2015. nov. 29. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor az enyémet biztos elütötte valahol a busz v valami.
2015. nov. 29. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jut, bár én kifejezetten rosszindulatú ember is vagyok, úgyhogy mindegy :(
2015. dec. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!