Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A van rajta mit fogni csak szerintem jelenti ezt? (Kép)
Figyelt kérdés
Sok csaj löttyedt túlsúlyosként úgy definiálja magát: "legalább van rajtam mit fogni". Én ez alatt a kifejezés alatt az alábbi testalkatot szoktam érteni:
igen, ez lenne egyébként az eredeti "van mit rajta fogni" alkat...
de személy szerint a kicsit ducikkal sincs bajom egyáltalán...
2015. nov. 28. 14:07
2/33 anonim válasza:
Na ne már, akkor neked milyen az átlagos vagy a vékony?
Szerintem inkább valahol itt kezdődik amiről te beszélsz: [link]
2015. nov. 28. 14:07
3/33 anonim válasza:
A 2. Valaszolonak osztom a velemenyet.
2015. nov. 28. 14:08
4/33 anonim válasza:
Szerintem is erre értendő!
Bár az én ízlésembe még beleférna az is ha kb 5 kg-mal több lenne rajta. f.
2015. nov. 28. 14:09
5/33 ~OnLány~ válasza:
Nem,a Kérdező által linkelt lányon van mit fogni.
A 2. válaszolóé már duci kategória szeintem.
Nem kell ezért lepontozni,én így gondolom.
2015. nov. 28. 14:09
6/33 anonim válasza:
A kerdezo linkjen nezzetek mar meg a csaj derekat, azon nincs mit fogni
2015. nov. 28. 14:15
7/33 anonim válasza:
a 2.válaszoló által linkelt képen lévő lány/nő jól néz ki a fényképen. Csak az igazi valóéletben az ilyen duci lányoknak nagyon csúnya a pocakja,a feneke,a combja,tele narancsbőrrel...stb...már elég hanyagul néznek ki,:( igénytlenek,ha lehet így fogalmazni,nem figyelnek oda az étrendre,egészségtelen,és nem normális
2015. nov. 28. 14:17
8/33 anonim válasza:
Kettes vagyok. Szóval azt mondjátok hogy a kérdező képén lévő lány fogyhatna?? Honnan, minek?
2015. nov. 28. 14:18
9/33 anonim válasza:
A kérdező képén a lány 10/10. A "van mit rajta fogni" szerintem egy dicséret arra vonatkozóan, hogy nem gebe. Legalábbis én így használom. A 2. válaszló által linkelt hölgy pedig dagadt, én biztos nem fogdosnám :D
2015. nov. 28. 14:21
10/33 A kérdező kommentje:
Félreértés elkerülése végett a van mit fogni rajta nem egyenlő azzal hogy "fogyhatna". Ez egy pozitív jelző a nekem tetsző női alkatra. A kérdésemmel azt igyekeztem kifejezni hogy a van rajta mit fogni nem egyenlő a dagadttal. A második válaszoló által linkelt nálam már a duci kategória bőven.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!