Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Ti hogyan szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogyan szoktátok késleltetni az ejakulációt (elélvezést)?

Figyelt kérdés

Én elszorítani szoktam, és úgy bírom 8 percig, de ez kevés, és nem végleges megoldás.

Privátban is írhattok.

2015. nov. 27. 17:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy Orbántól lelankadna. :DD

#9-es válaszoló:

Mikor szoktál lassítani a tempón? Mikor már érzed, hogy mindjárt vége a szexnek, vagy pedig mikor még az elején vagy, és érzed, hogy ha felgyorsítasz, akkor gyorsan befejezed?

2015. nov. 27. 20:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Általában akkor, mikor már érzem hogy túl gyors, és kb. fél perc múlva már lőnék. Persze nem mindig sikerül, így nem 100%. Pl: volt párom mikor lovagló pózban volt, nem nagyon tudtam megakadályozni. :D Mert a kedvenc póza, így nem szóltam neki hogy ne olyan gyorsan, mert mindjárt elélvezek. De érdekes mód, egyszerre élveztünk el. Bár mindig löktem még akkor is,vagy húzgáltam őt magamon, mert nálam tovább tart a merevedés. Biztos ami biztos alapon, hogy élvezzen ő is.
2015. nov. 27. 21:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam, hogy ellazítom a csípőm alatt. Kb mintha ilyen hullapózban akarnál menni, hogy húzod magad után a lábadat :D Nyilván ha állsz közben, akkor nem célszerű, mert elesel a faszba :D
2015. nov. 27. 23:07
 14/20 Ádám85 ***** válasza:
Nagyanyámra gondolok vagy a szoba egyik felső sarkát nézem egy darabig. Mindkettő kellően aszexuális számomra. :D
2015. nov. 28. 06:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Rendben. :D Kipróbálom a javasoltakat mindenképpen. Köszönöm az eddig érkezett válaszokat. :)

Ha valakinek van még ötlete, az is jöhet, vagy bevált módszer. :D

2015. nov. 28. 10:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha nagyon ki akarod tolni az ejakulációt, akkor ajánlom a Durex Performance nevű óvszert. Késleltető hatású. Feltéve, ha téged nem zavar a mellékhatása. Olyan, mint ha Lydocain-al fújnák be a makkod. Nekem első használatkor, kb. 5 perc múlva kezdett lankadni tőle. Lehúztam, addig barátnőmet kényeztettem. Mikor megint állt, mint a cövek, felhúztam a 2.-at, és nekiveselkedtem megint. Kb. 1-1,5 óra kellett, mire elélveztem. Többször nem használtam.
2015. nov. 28. 10:37
 17/20 A kérdező kommentje:

Rendben. Kifogom az óvszert is próbálni. :)

Köszönöm a válaszokat! :D

Ment mindenkinek a zöld kéz. :)

2015. nov. 28. 12:27
 18/20 anonim válasza:

Nkeme már több dolog is bevált.

1. Lassítok és rákoncentrálok arra, hogy még nem lehet! :D

2. Èn is kihúzom és vagy megszorítom a makk tövénél vagy "megpofozom".

3. Valami másra gondolok, hogy elnyújtsam pl.:sokszor zene szól közben és elkezdek agyalni a szövegen, de persze nem hagyom abba az aktust.

4. Òvszer... Ez nálam annyira beválik, hogy sokszor nem is alkalmazom. Számomra kényelmetlen és azon felbosszanmtom magamat.. :D

Remélem tudtam segíteni! :D

2015. nov. 28. 21:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen, te is sokat segítettél. :)
2015. nov. 28. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:
nálam meg pont az a gond hogy nem tudok gyorsan elélvezni
2016. febr. 24. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!