Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem, hogy a szájban történő ejakulációt miért nem szeretik?
Akkor miért nem úgy teszed fel a kérdést hogy:
Az a nő aki nem szereti hogy a szájába élveznek, az miért nem szereti?
nem minden nő nem szereti jelen pill hanem a barátnőd :D
kérdezd meg tőle, lehet az íze nem jön be vagy neki túl sok tudom is én nem ismerem :D
viszont a beszéd igen
kérdezd meg
4 lánnyal voltam az életben, abból 2 egyből hagyta, 1 meg kb fél év kapcsolat után.
21/F
Van, aki az íze miatt (nagyon tudják befolyásolni a táplálkozási szokások, illetve az, hogy valaki dohányzik-e), van, aki az állaga miatt, van aki a garatreflex miatt stb.
Ha neked más sikerült kiderítened, hogy a te barátnődnek az íze a probléma, akkor ilyen irányban van mozgástered. A neten elég sok információt találsz arról, hogy milyen ételek hogyan befolyásolják.
Nem eszel esetleg sok tartósítószeres ételet, gyorskaját vagy kínai kajákat, amik pl. köztudottan nagy mennyiségben tartalmaznak egy nátrium-glutamát nevű ízfokozót, aminek töményen borzalmas íze van, és kiválasztódik a spermába is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!