Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok\Nők! Megengednétek a barátotoknak, hogy szex közben megszagolja a talpatokat ha ennek hatására jobban felizgul? A barátom rendszeresen ezt kéri tőlem!
Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 13:48
11/40 anonim válasza:
Elmegyek hozzátok! Miközben téged agyusztál, szagolgathatná az én talpam! :-)
F/60
12/40 anonim válasza:
Lábszár és combpusziknak, popsimarkolásoknak sokkal jobban örülnék :)
13/40 Dr.LaDePanda válasza:
szereti a femdom ot... ha uralkodnak rajta a nok... :D rajtam is uralkodhatnak... legalabb kozosen ossze turjuk a lepedot :)
14/40 Quegmire válasza:
Ha egy pasi ilyet csinál az egyből beteg...:D egyszer barátnőmre dőltem volna és térdel meg támasztotta a mellkasomat és a lábaival pont elérte a farkam úgy h közé esett. eszméletlen élmény volt mikor lábbal kezdte csinálni akármilyen hülyén hangzik :DDD próbáljátok ki szerintem buli. persze semmi bőrkeményedés nem volt a lábán olyan puha volt mint a babapopsi
15/40 anonim válasza:
Alapvetően toleráns vagyok. Ha van egy kis fetise, masszirozza, puszilgassa a labamat, ha jól esik neki, nincs gond vele.
De ha a lábamtól jobban felizgul mint tőlem, akkor én csak a lábhoz tartozó szükséges rossz vagyok. Úgyhogy ennyi lenne
16/40 anonim válasza:
Megengedném,de semmi értelme,mert nem szagos a lábam,semmit sem érezne.
17/40 anonim válasza:
Na figyeljetek most ide, én is lábfétises vagyok. Tisztázzunk pár dolgot. Egy szép női láb igen is szexuálisan izgató, köztük a lábfej, és a talp is, ha igényes, tiszta, puha. Miért beteges, ha fürdés után tenné ezt egy pasi a barátnőjével? Mitől higiénikusabb egy puncit szagolgatni, csókolgatni, vagy nyalni? A talp is, ahogyan a nemi szervek, termel feromont, de ezt sokáig én sem tudtam, szóval nem a szagra gerjedünk mi, hanem ami az mögött van, a feromon izgat fel, no meg persze az érintése, meg a látványa is. Egy szép tői lábfej, talpacska igen is cuki, meg aranyos, vagy kinek hogy tetszik. És bizony nagyon kellemes érzés, ha az a lapos puha felület finoman végigsimul a heréken, és a péniszen (nem a taposásra gondolok). Nem értem mitől elfogadottabb egy kézimunka, leszopás, mint a lábszex, ha az a láb igényes.
18/40 anonim válasza:
Teljes mértékben osztom az előttem szóló véleményét! Az a tipikus női lábaroma rendkívül izgató,rajtam kívül még több millió férfi gondolja így! 20/F
19/40 anonim válasza:
Még soha nem találkoztam olyan férfival, akit ez izgatott volna, vagy csak nem tudtam róla, de utolsó előtti nagyon szépen leírta, ebben a formában szerintem semmi gond nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!