Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
~OnLány~ kérdése:
Hogyan élvezed az életet? Szingliként/Párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Bárhogyan is,de indoklást kérek,hogy miért?. :)
Korod/Nemed
2015. nov. 26. 19:28
11/32 anonim válasza:
Igyekszem élvezni az életet szingliként, utazgatok, kirándulgatok, sokat olvasok stb, mert sajnos alacsonynak és ocsmánynak születem, így teljesen esélytelen, hogy valaha is párkapcsolatba kerüljek, annak ellenére, hogy az minden vágyam. De a külsőm miatt sajnos 29 évesen sem sikerült egy randit összehoznom, pedig sokat kezdeményezek, de teljesen feleslegesen, mert azonnal elutasít mindenki.
12/32 A kérdező kommentje:
Farei l'amore voi
Vicces vagy..;)
2015. nov. 26. 20:10
13/32 anonim válasza:
Mindkét formában megtalálom azt amit élvezem.
14/32 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz minden válaszolónak. :)
2015. nov. 26. 20:21
15/32 anonim válasza:
Szingliként élvezem az életet:D szexpartnert meg keritek ha olyanom van. Szep az elet:D 19L
16/32 anonim válasza:
A sok hülye félreértette a kommentemet. A be is szakadna kettőnk alattot nem a kérdezőre értettem. Jézusom. :D
17/32 anonim válasza:
19/f szingli
Napi szinten betépek, haverokkal kocsikázunk stb :D jólelvagyok
18/32 anonim válasza:
nem élvezem, van barátom aki külföldön van most és nagyon szexelnék de nem tudom..
19/32 anonim válasza:
Most egyedülállóként, én is szopóágon vagyok, mint Farei l'amore voi barátom. Eléggé borzalmas ez az állapot. Hiába melózok, itthon rajzolok, gépezek, meg itt esz a fene a gyakorin, de akármit is csinálok, mindig eszembe jut. Nehéz. Főleg, hogy munkatársak vagyunk a volt párommal. Ha tavaszig nem sikerül visszarázódnunk, dobbantok külföldre. Párkapcsolat alatt, nagyon élvezem az életet, nem is vitás.
20/32 anonim válasza:
Egyedül, 23F
Dolgozok + egyetem, műszaki dolgokat fejlesztgetek + a motorjaimat, motorozok, túrázok, edzek, haverokkal lógok. Kapcsolat nem kéne most, max valami laza összejárogatás (nem feltétlenül csak szex, lehet 1-2 más program is, de nem érek rá mostanában komolyabbra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!